TG14 - Reisen dit:


Reisen min til TG begynte 6 dager før arrangementet faktisk begynte. Jeg dro faktisk til Sverige først, på besøk til søsteren min og hennes søte familie. Mens jeg var der storkoste jeg meg veldig. Vi dra på skogstur, shopping, spilte litt og dro til og med til en flott plass som heter Kumla, for å feire bursdag.

Kaninen Misse og katten Ruth er gode venner! Sotis (den andre katten) er også god venn med kaninen. 

På skogsturen vår så vi ei ørn, en stor edderkopp (spindel) og 4 firfirsler, og masse maur!

Maurene var travelt opptatt med..noe..

Edderkoppen bare satt der ved bålet. Lurer på hva han tenkte på! han var stor da! Sånn 3 cm kanskje?

Ser du øgla?


Var kjempefint der, og føltes mer eller mindre som sommer! Jeg var fristet til å bade!

 

Den 16. reiste jeg fra Sverige, og dro til Hamar. Jeg tok 3 tog, og det var bare stress hele reisa. 

Første toget hadde jeg mistet om det ikke var sent ut, ettersom det kom så langt fra selve stasjonen. Det var 9 minutt forsinket heldigvis, så jeg rakk det. Tingen var at der jeg skulle bytte tog hadde jeg 7 minutt på meg, så jeg satt hele den turen og håpet at vi skulle rekke neste tog. Noe vi heldigvis gjorde! Tog nummer 2 var det egentlig ikke noe stress med, men tog 3 derimot, det fra Oslo til Hamar. De hadde solgt så mange billetter at det var ikke nok sitteplasser, så folk måtte stå, eller gjøre som meg - sitte på gulvet. Ikke var det lett å finne plass til bagasjen heller, men fant heldigvis en plass etterhvert. Så jeg satt på gulvet, rett ved en småbarnsfamilie som skulle reise langt bort i utlandet, selv om ene barnet var febersyk og gråt som bare det. GG NSB.. Men jeg kom da fram, og hotellet var rett ved togstasjonen, noe som var deilig. Jeg dro dit, og slo meg ned på hotellrommet mitt, hvilte noen timer, og klokken fire på dagen kom EirikDini og hilste på, og vi gikk til skipet!

Hadde iallefall god plass på tog nummer 1!

#tg #thegathering #hamar #hildur90 #xioco #mshildur90 #reise #tog #tg14 #eirikdiniIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits