TG14 - Dag 1: Onsdag


Jeg og EirikDini kom bort til Vikingskipet halv fem, og etter en kort kø i innsjekkingen var jeg endelig inne (det var bare 2 stykker framfor meg i køen). Det var litt mindre overveldende enn i fjor, da all støyen og alle menneskene gjorde meg litt "forvirret".

Scenen i Vikingskipet.

Vi kom oss bort til rekken vår, og jeg fikk en masse masse klemmer fra folket som var der! Det var så godt å møte alle søte folkene fra XioCo, både de jeg har truffet før, og de jeg ikke har truffet før. Jeg fikk også møtt et par på rekka vår, som jeg hadde snakket med mye, men som ikke var med i XioCo, sånn som MixedProphecy og Piciu104 (som senere ble "slavene" mine. Men mer om det senere).

Fikk et søtt påskeegg av søster før jeg dro! 

Så dro jeg og fikk pressepasset mitt, noe som også føltes veldig spesielt! Jeg var..presse..liksom!

Litt senere fikk jeg også skrevet min første autograf, noe som var både merkelig og litt kult! Jeg ble veldig overrasket over at noen ville ha autografen min, selv om jeg hadde fått hørt på forhånd at noen ville komme bort til meg og hilse på. Alle de som kom bort til meg og andre på rekka var utrolig hyggelige og søte, så det var egentlig bare gøy, men veldig uvant liksom. Fikk til og med en fin liten tegning (som noen dessverre tok fra plassen min en natt). Jeg husker hvordan den så ut da, så selv om den forsvant er den jo med meg i minnet.

Påskemust i hotellkjøleskapet <3 Svensk brus for de som lurer.

Jeg og Epic-gutta hadde jo planlagt å filme fra TG, med ThomasOgHilde som kameramann, men den første dagen ble det ingenting, da vi kom dit så seint og var trøtte etter reise. Dessuten var det perfekt timing, for gjett to ganger hvem som ble syk! Jo meg selvsagt. Tantebarna mine smittet meg med forkjølelse, noe som var ille nok, men den første kvelden ble jeg også ganske kvalm, så tilslutt måtte jeg bare gå på hotellet for å sove. Heldigvis var jeg ikke kvalm resten av TG, bare kraftig forkjølet =P

Pcen min og utstyret på hotellet. Der satt jeg på morgenen før jeg dro til Skipet. 

Men selv om jeg ble dårlig ut over kvelden, og reisen var utrolig slitsom, så var det en flott dag. Jeg møtte mange folk jeg er veldig glad i, og møtte også mange nye! 

 

#tg #tg14 #thegathering #hildur90 #mshildur90 #xioco #reise #pc #lan #spill #eirikdini #epicdimifi #thomasoghilde #presse #vikingskipet Én kommentar

Iskaff3

25.04.2014 kl.10:26

Bra skrevet, Hilde :D

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits