TG14 - Dag 2: Torsdag


Torsdag begynte med frokost på hotellet, hvor jeg spiste brødskive og drakk kakao (jeg fant ikke den kalde drikken, og var for flau til å spørre). Etter det dro vi til Skipet igjen, og heldigvis hadde vi bil, for det regnet. Og selv om det var deilig at det regnet, så ville jeg ikke at laptopen min skulle bli våt. Sekken min er ikke helt vannsikker for å si det sånn! Laptopen tok jeg jo med til hotellet hver kveld, for det er alt for lett å dra med seg en laptop, om ingen følger med. Og det var jo tyveri på rekka vår, så det var et godt valg!

Etterhvert begynte jeg og Epic-gutta å filme litt, med hjelp av litt forskjellige folk. Jeg intervjuet BBz_Trident, og Epic-gutta intervjuet KristianNomel og JonFraNorge. Vi filmet også litt klipp fra hva som skjedde i vikingeskipet, som dere også får se!
 

Litt senere på kvelden dro vi på bowling, noe som også var veldig koselig, selv om vi måtte gå i regnet. Jeg spiste kyllingsnadder, som faktisk var overraskende godt til å være fra en bowling-plass liksom. Vi delte oss opp på flere baner, og spilte mot hverandre der. Jeg kom sist på min gruppe, men det er fordi jeg er fryktelig dårlig i bowling, så det kom ikke som noe sjokk! =D Første runde vant jeg over en da, bare så det skal være sagt!
 


Hvem som vant er jeg litt usikker på, for jeg har ikke bilde fra den siste banen, men tror SneezeCheese vant. Var mange som var superflinke da! Takk til Pozid, for lånet av bilder fra bowlingen!

Ellers var det en flott dag, selv om det gikk opp for meg hvor mye toalettsaker jeg hadde tatt med meg, og hvor liten vasken på hotellrommet mitt var:
Flere saker jeg måtte sette utfor badet!

Jeg fikk også bilder fra CoolAEW, som passet ørkenrottene mens jeg var i Hamar:


Laura og Orla ser ut til å kose seg!
 


Ronja koser med en dorull!

På denne dagen har det også gått opp for oss at det blir lite spill på TG, da vi rett og slett er for sosiale og opptatt med filming for å kunne spille hele TG.

#xioco #spill #tg #tg14 #thegathering #hildur90 #mshildur90 #JonFraNorge #Kristiannomel #bbz_trident


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits