TG14 - Dag 3: Fredag
Neglene mine var utrolig fargerike på TG! Tærne mine var i 5 ulike farger, og fingrene hadde 3 ulike farger på seg iløpet av TG, lilla, rød og blå!

Ellers gjorde vi ikke stort. Hang med masse søte mennesker, filmet og redigerte video. Problemet var bare det at vi fikk skikkelig tekniske problemer, for min pc likte ikke filtypen vi brukte, så vi måtte bruke Dimitar sin pc, men den måtte bli resettes og alt legges inn på nytt igjen. Eller noe i den duren (som dere vet forstår jeg meg ikke mye på datamaskiner). Derfor kom videoen fra fredagen ut litt senere enn den egentlig skulle. Og ettersom han enda har trøbbel med pcen har ikke alt kommet ut enda, men jeg tror det blir 2 videoer til fra TG, kanskje en liten bonusvideo også.

Litt senere på kvelden hadde vi Worms Revolution turnering, som heller ikke gikk helt som planlagt. En av de som skulle være med forsvant, noe som gjorde at jeg måtte være med. Problemet ble da at jeg og EpicFire måtte spille på samme pc, ettersom han ikke hadde med sin egen, så ting tok litt lengre tid enn det skulle. Det ble så sent at de som skulle kjempe om 1. og 2. plass, aldri fikk tatt den siste kampen. Så vi sier at Bbz_Trident og Emineem deler vinner-stempelet.

 

Loading...

En som sitter å..ber.. om å få vinne Worms?

Trident og _Djt var så heldige at de fikk sitte ved siden av hverandre å kjempe mot hverandre!

 

Alt i alt var det en koselig dag, litt stress med de tekniske problemene og sånt, men er jo sånt som skjer!

 

#tg #tg14 #thegathering #hildur90 #mshildur90 #xioco #epicdimifi4 kommentarer

victoriagunt

30.04.2014 kl.18:21

hva heter du på mc?

MsHildur90

30.04.2014 kl.18:26

victoriagunt: hildur90 heter jeg der :) Er mye på xioco sin server og litt på stormvikings ;)

nyanemiyo90

30.04.2014 kl.21:50

Psst.. Hilde.. hvor kjøpte du neglelakken din? -emiyo90.. Bytta navn til NyanEmiyo90

MsHildur90

30.04.2014 kl.23:58

nyanemiyo90: HM tror jeg :) Fått i julegave :)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits