TG14 - Dag 4: Lørdag


Lørdag på TG var en spesielt spennende dag! Det var rett og slett mye som skjedde, og samtidig var det veldig mye kos. 

Da vi kom fra hotellet var det første vi fikk høre at det hadde vært et tyveri på rekka vår. En hadde mistet ene headsettet sitt. Vi kom fort på at vi hadde på livestream, og webkameraet pekte rett mot der han satt. Så et par av oss satte oss ned og så på streamen fra ca den tiden det hadde blitt stjålet. Og tror du ikke vi fant han som hadde gjort det! Vi kontaktet sikkerhetsfolkene og de fant faktisk tyven. Han hadde sekken full av tyvgods, og ble både politianmeldt og utestengt fra alle geekevents-events for all tid. Var faktisk ganske gøy at vi på et vis bidro til at de tok en tyv. 

Litt senere på dagen fikk vi også gjort et par intervju. EpicFire intervjuet faktisk Rune og Karl fra LevelUp, programmet om spill som går på VGTV. Både Rune og Karl var kjempehyggelige, og vi var så takknemlige for at vi fikk intervjue dem. 

Meg og Karl.

Før intervjuet med LevelUp, satt jeg, EpicFire og ThomasOgHilde (han kule fyren fra samme kommune som meg), oppe i presserommet, sammen med PrebzOgDennis og 2Menn1Spill. Da jeg kom drev de å snakket om å sende EpicFire til Russland så de kunne stjele kameraet vårt, og det hele endte med at Dennis og Dennis sang BarbieGirl for meg, ettersom jeg nevnte den som en av de dårligere sangene jeg hadde hørt på TG. Geniale folk altså!

Et annet intervju som var veldig gøyalt, var intervjuet jeg hadde med Emineem, eller Erlend som han egentlig heter. Han var før meg i XioCo, og han har også laget sitt eget spill, nemlig Nordic Mafia. Dette intervjuet var ganske morsomt, ikke bare fordi det var interessant, men også pga omgivelsene vi hadde det på. Jeg skal ikke røpe hvor det var, så får dere heller se videoen av det når den kommer ut.

Ellers møtte jeg også på en veldig koselig person, som jeg hadde snakket litt med før på TeamSpeak, Nemlig StormLasj, eller Lars som han egentlig heter. Dette var kjempekoselig, og vi avtalte å spille inn noe sammen, noe som vi nå har gjort (ultra hardcore med StormVikings). Vi skal også spille inn noe annet sammen senere. 

Meg og StormLasj. Beste klemmen!

Senere på kvelden dro de fleste fra XioCo-rekka på Peppes Pizza og spiste.. pizza.. sammen. Jeg spanderte pizza på to stykker som ikke hadde råd, bare så jeg kunne lure de med. Så nå eier jeg sjelen dems! Mohaha! Det var kjempekoselig, spesielt gåturen dit og tilbake igjen. Så mye rart vi snakket om altså! Og nå kjenner jeg at jeg savner TG kjempemasse! Men selv om mange av oss har sluttet i XioCo blir vi nok å finne på ting sammen likevel, så det går nok bra. 

Lørdag var egentlig vår siste dag sammen. Mange reiste hjem på lørdagskvelden, eller tidlig på søndagen, så jeg sa adjø til de fleste der da jeg dro til hotellet. Var et par stykker som jeg ikke fikk sagt adjø til, men de hadde fått såpass mange klemmer iløpet av TG at det gikk bra. 

 

 

 


Videoene fra lørdagen blir å komme ut, men det er enda teknisk trøbbel, så det tar dessverre litt tid.

 

#hildur90 #tg #tg14 #thegathering #hamar #geekevents #hilde #xioco #nerd #stormlasj #karlinorge #levelup

 

 2 kommentarer

petter h

16.05.2014 kl.11:06

huff jeg savner tg. det var litt gøy og møte deg å da ;) (det var jeg som kalte deg troll mor) hehe.

MsHildur90

16.05.2014 kl.20:47

petter h: Haha husker det! Passer jo bra da egentlig, ettersom jeg kaller alle for småtroll :P Savner også tg! Møtte så masse flotte folk!

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits