TG14 - Ettertanker


Nå, nesten en måned etter TG, sitter jeg igjen med så mange tanker og inntrykk at av og til føler jeg at jeg kommer til å sprekke. 

Først og fremst savner jeg alle folka fra XioCo, å møte dem face to face er bestandig så koselig og morsomt, og dessuten er jo ting litt rart ettersom jeg sluttet i XioCo litt etter TG. Jeg har kontakt med folk selvfølgelig, men det blir litt annerledes når vi ikke er i et "samfunn" sammen lengre. Dessuten er ikke Teamspeak like bra som face to face.

Men nå har jo vi som sluttet i XioCo begynt å lage et nytt spillsamfunn, så vi får se hva som skjer der.

Ellers vil jeg også nevne alle de flotte folka jeg har møtt ellers. Både de vi intervjuet, de hyggelige folkene fra crewet, og de supersøte folkene som kom bort til oss for å si hei. Jeg er litt sosialt "tilbakestående", så om jeg virket litt usikker så var det derfor, men jeg synes det var kjempegøy å hilse på så mange kule folk! Blant annet kom det en hel familie bort til oss en dag, ettersom alle ungene var glade i videoene våre og XioCo, og det viste seg at foreldrene hadde vært med å starte TG, noe som er kjempekult! Det at foreldrene faktisk også så videoene mine, og syntes det var kjempegøy når jeg prøver å la vær i si "eeehm" var jo også veldig morsomt å høre, ettersom jeg ser for meg at voksne folk ikke finner videoene mine underholdende!

Det var morsomt å være presse, selv om det var en del jobb og stress. Jeg fikk komme meg litt ut av skallet mitt, og være framfor kamera (noe jeg ikke liker). Jeg elsket presserommet, med gratis brus og smågodteri, og toalett uten en eviglang kø. Jeg kan også skryte av at på TG har jeg gått mye mer enn jeg ville gjort hjemme, og spilt mye mindre enn jeg ville gjort hjemme. Så de som sier at TG er en usunn måte å bruke påsken sin på kan bare stikke fingeren i jorda. 

Jeg er litt usikker på om jeg skal på TG neste år. En del av meg har lyst, ettersom man møter så mange morsomme folk og fordi det er en stor opplevelse. Men samtidig er det mye der jeg ikke liker, for eksempel alt støyet og den fæle musikken. Og alt søppelet folk ikke tar rede på. Men alt i alt er det likevel en veldig positiv opplevelse, og man har det så gøy som man selv skaper på et vis. Så ja! Takk for meg TG! Kanskje sees vi neste år! <3

 

#tg #tg14 #thegathering #hildur90 #hilde #xioco #presse #reiseÉn kommentar

petterh

10.03.2015 kl.17:13

nå var det fint og lage opp til tg 15 med dette innlegget ;)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits