Ny serie på kanalen: Skyrim!


Jepp, du leste rett! Jeg har spilt mye Skyrim i det siste, og derfor fant jeg ut at jeg kunne lage en serie ut av det. Jeg blir mest sannsynlig ikke å spille inn fra hele spillet, da det ville tatt en liten evighet, men det blir nok en serie på 20 episoder eller så. Blir det veldig populært, og jeg er giret, kan det selvfølgelig bli mer. 

Skyrim blir å ta over for Don't Starve, som jeg blir å ta en pause fra, så fort jeg dør i spillet da selvfølgelig. Don't Starve blir ikke å forsvinne fra kanalen, da det er et av mine favorittspill, og det er kjempegøy å spille inn fra. Ellers blir det mer Hilduriania, Feed The Demon, Hildur Testur, Sims 3 og Scribblenauts. 

Scribblenauts blir det bare 6 flere episoder fra, ettersom jeg føler det er litt vrient å spille inn, selv om det er et veldig gøyalt spill. 

Føler det blir litt mange serier på kanalen for tiden, så kan hende jeg kutter ut flere etterhvert, men den tid, den sorg!

Så følg med for å se om jeg blir halshugd eller spist av en drage!

#youtube #hildur90 #mshildur90 #skyrim #spill #drage2 kommentarer

Stian Haugen

24.05.2014 kl.06:45

God ide. Det er et bra spill, så hvorfor ikke?

rune

24.05.2014 kl.15:48

ja det er bra å spille

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits