Mimring og nostalgi!


Ettersom jeg måtte sjekke at jeg hadde backup av alt, da pcen ble ødelagt, så har jeg sett gjennom bildene mine og mange andre mapper. Da fant jeg mine gamle headere, outroer og andre ting, som fikk meg til å tenke tilbake til den gangen jeg begynte med YouTube, og alt jeg la ut var forferdelig. 

Husker dere min gamle header?

Eller den andre headeren min?

Og her er en av outroene mine, som jeg laget i paint.. Ganske fargerik iallefall! 

Og husker dere mitt gamle skinn?Den gangen jeg ikke kunne bygge finere enn dette:Og jeg syntes at flammer passet seg utmerket som tak på ei kirke:

Det er så rart å tenke på egentlig. Hvor langt man på et vis har kommet, og hvor mye man har fått ut av det! Alt begynte med at jeg begynte å spille Minecraft liksom. Så begynte jeg å se på Yogscast, jeg begynte å legge ut videoer, jeg ble med i XioCo, og nå er jeg med i RageQuit, og har til og med vært presse på The Gathering. Og alt takket være Minecraft. Rart å tenke på ja!

#mshildur90 #hildur90 #mimre #gamledager #bilder2 kommentarer

Andrea Bjørkan

10.06.2014 kl.15:08

Husker to av dem! :) De er kjempefine!

MsHildur90

10.06.2014 kl.15:23

Andrea Bjørkan: Hehe :D Kjempefine synes jeg ikke selv.. Men de har sin sjarm ;)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits