Ødelagt pc - Hva skjer med kanalen?


Som de fleste nå kanskje har fått med seg, så er pcen min ødelagt. En vifte sluttet å gå og den ble kjempevarm kjempefort. Da jeg ikke kunne ha på den på, for å få ut diverse filer og lagringer, så dro jeg til søte CoolAEW som hadde en dingseboms som man kunne sette harddisken direkte inn i, for å overføre filer. Supert tenkte jeg, men det viste seg at den ene harddisken i pcen hadde mistet en god del filer, alt som lå under "bruker" var rett og slett borte. Heldigvis hadde jeg det meste på den harddisken som enda var intakt, og også en god del på min eksterne harddisk, så jeg mistet ikke noe alt for viktig. Men noen ting har jeg mistet, som kommer til å gå ut over kanalen. 

1: Skyrim: Herfra mistet jeg alle lagringer fra, så noe forandringer blir det, ettersom jeg må spille det på nytt igjen, og da kan det skje ulike ting enn det som har skjedd da jeg spilte inn, men dette vil nok ikke ha så stor betydning. 

2: Don't Starve: Dessverre forsvant alle lagringene herfra, så det siste forsøket på Don't Starve blir ikke fullført, da det er umulig å spille det på nytt igjen uten å få alt for mange forskjeller. Men jeg blir å spille inn mer Don't Starve på kanalen, så dere kan trøste dere med det.

3: Scribblenauts: Mistet alle lagringene herfra, men skal kunne spille meg til der jeg sluttet lett, så her vil det ha minimal betydning. 

4: Sims 3: Herfra har jeg alle lagringene fra, så her kommer det ikke til å bli noen forandring.

5: Hilduriania - Minecraft: Jeg har lagringer fra Minecraft, men noen av dem er litt gamle, så vi får se hva som skjer med Hilduriania. Om det er mye som mangler så kan jeg alltids gå i kreativ og fikse det som mangler. For eksempel om starten på festningen ikke er bygd i den lagringen, så nekter jeg å bygge alt det på nytt igjen i survival liksom.

6: Feed The Demon - FTB: Her har jeg også lagringer fra, så mest sannsynlig blir ting å fortsette som før derfra. Og om noen mangler får jeg gjøre det på nytt igjen rett og slett. Har videoer, så vet jo hva jeg har gjort, om noe mangler. Ellers vil jeg komme så fort som mulig i gang på kanalen når pcen kommer tilbake fra reparasjon, så ikke bekymre dere for det. Men noen forandringer vil nok skje pga lagringer som mangler osv, men mest sannsynlig ikke så mye. Noen serier blir nok å måtte vente litt, da jeg må spille meg fram til der jeg var i spillet på opptak, før jeg begynner å tar opp mer, men de spillene jeg har alle lagringer fra blir nok å komme ut ganske fort på kanalen, sånn som Sims. Dere får smøre dere med tålmodighet, og se de gamle videoene mine. Blir å være aktiv på twitter, facebook og bloggene også, så gjerne følg med der også! Ellers skal jeg fortsette å lage tegninger jeg kan bruke på kanalen, så det blir gøy å se hvordan det blir! Elsker å bruke mine egne tegninger/bilder på kanalen, isteden for å låne fra andre. 

Glad i dere alle sammen! Klem fra Hildur!

 

#youtube #hildur90 #mshildur90 #data #pc #laptop #reperasjon #coolaewÉn kommentar

jostein1999

16.06.2014 kl.00:01

Skal du ha ny pc

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits