FTB-konkurransen - siste sjanse!


De siste månedene har jeg hatt en konkurranse gående, der folk skulle sende meg tegninger, bilder og maleri som jeg kunne bruke som intro i min Feed The Demon-serie (FTB), og nå kommer den snart til en slutt. Siste dag i juni blir jeg å trekke to tilfeldige vinnere, som får en gave hver fra meg. Alle har en mulighet å vinne noe på denne måten, og alle får også se sine kunstverk brukt på Youtubekanalen min. Ingenting er for stygt eller teit, da jeg elsker tegningene uansett. Folk kan selvfølgelig sende inn ting etter juni også, men de blir da ikke med i denne konkurransen.

Jeg har fått inn mange flotte tegninger, som jeg kommer til å vise dere framover, og håper at jeg får inn et par til flotte kunstverk, da det er riktig gøy å se hvor kunstneriske dere er!

Kunsten kan sendes til meg på mail: mshildur90@hotmail.com

Er det sånn her demonene ser ut?

#konkurranse #giveaway #premie #hildur90 #mshildur90 #kunst #tegning #bilder2 kommentarer

Singemora

22.06.2014 kl.20:15

Må finne et tegneprogram til pcen for å rekke det, finner ikke ipaden.. o.o

MsHildur90

22.06.2014 kl.20:19

Singemora: går an å tegne for hånd, og ta bilde av tegningen også :)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits