Min kompis: Didrik Gustavson!
Didrik er han som ofte er med på Vlogur-ene mine, som mange er litt redde for! Han snakker ofte om å skaffe seg øyne, så han kan spise flere folk, så jeg prøvde å finne ut hvordan han ville se ut med øyne!

Søt hva?

Nesten like søt som Børre Bindersrev!

#DidrikGustavson #hodeskalle #hildur90 #mshildur90Én kommentar

Linn Therese Dagsland

03.07.2014 kl.16:13

God ettermiddag skjønne, spreke, sportye du! Er innom for å ønske deg en god torsdag, og håper du får en fantastisk torsdag :-) Å lese bloggen din er høydepunktet på dagen, derfor er det alltid moro når det er et nytt innlegg :-)

Vil også tipse deg om konkurransen jeg akkurat åpnet på bloggen min der du kan vinne en helt ny, ubrukt kjole fra nelly.com! Den var dessverre for stor for meg, men da kan jeg heller glede deg med den :-)

Stooor klem fra fast leser - vektlofterjenta.com ❤

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits