Spillminne #3: Left 4 Dead


For noen år siden fikset jeg spillet Left 4 Dead på pcen min, den gamle søte blikkbokspcen min, den som ikke er laget for spill i hele tatt. Det er vel ikke noe sjokk at spillet lagget noe voldsomt. Left 4 Dead er et ganske heftig zombiespill, hvor det ofte kommer horder med zombier mot deg, og derfor er ikke lagg så positivt.

Uansett.. Jeg var hjemme til foreldrene mine i juleferien, og den ene broren min ble helt tilfeldig med å spille Left 4 Dead. Vi satt oss dermed ned sammen framfor blikkbokspcen, og spilte sammen. Vi styrte en karakter sammen. Han styrte bevegelsen og jeg styrte skytingen om jeg husker rett. 

Hele opplegget med at vi spilte sammen på en karakter, det lagget, han hadde aldri spilt spillet før, mens jeg var livredd, var bare helt genialt! Og også veldig koselig! Hver gang jeg spiller Left 4 Dead 2, så tenker jeg på den gang jeg spilte det sammen med bror!

(Bildet er lånt fra http://hdwallpapersbase.com/ og tilhører ikke meg)

Q: Har du prøvd å styre en karakter sammen med noen andre?

#spillminne #spill #game #left4dead #zombie #hildur90 #mshildur90 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits