Spillminne #4: Vikingebyen 2


Vikingebyen 2 (1997) er et spill jeg spilte mye da jeg var ung. Husker ikke helt når jeg spilte det, men jeg var sikkert rundt 12 eller noe sånt. Vikingebyen 2 går ut på at man skal styre en vikingby. Du er høvdingen, og må ta en del vanskelige valg. 

(Lånt fra: Gigantbomb.com). Her sitter vi i råd.

Hvert år må du være med fire råd, et for hver årstid, hvor du får spørsmål å svare på og du må bestemme en del ting. Når det er høst kunne du blant annet få beskjed om at de hadde lite mat, og derfor lurte de på om de måtte "kvitte" seg med de eldre og syke for å kunne gi mer mat til andre. Valgene du tok påvirket hvor mange folk du fikk, hvor mange dyr, og hvor masse ressurser man hadde. Hvor mange barn og dyr som ble født var tilfeldig generert. Målet var å styre landsbyen best mulig, og overleve lengst mulig. 

(Lånt fra: musthavegames.org). Den søte landsbyen din!

Du kunne også dra til markedet, og bytte med andre høvdinger, noe som for min del var høydepunktet i spillet for min del, da jeg til slutt ble så flink at jeg rundlurte alle.(Lånt fra: musthavegames.org). Snorre Snål lurte jeg gang på gang!

Man kunne også gå oneline å spille det, og kunne bytte med andre folk, men dette gjorde ikke jeg, da jeg ikke hadde noe skikkelig internett. Men det hadde sikkert vært gøy å prøvd!

 

Q: Har du prøvd dette spillet? Ville du likt å være vikinghøvding?

#spillminne #spill #game #gamer #gaming #hildur90 #mshildur902 kommentarer

- Hannah / Slutta, teheh

05.07.2014 kl.13:18

DET spillet husker jeg! Hadde helt glemt hva det het da men. Alt jeg husker er at jeg alltid greide å ødelegge landsbyen min :P

MsHildur90

05.07.2014 kl.13:31

Hannah: Hehe! Jeg tror faktisk jeg var ganske flink i det spillet, noe som er uvanlig for meg altså! :D

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits