Spillminne #6: Minesveiper


Da jeg var liten forsto jeg ikke hvordan Minesveiper funket. Jeg trodde man bare gjettet og vant man så hadde man bare hatt flaks. Heldigvis viste ene broren min bedre, og lærte meg hvordan man skulle gjøre det (eller var det kanskje Pappa? Usikker!). Tallene viser jo hvor mange miner som er ved den ruten rett og slett. Lett som bare det! Så etterhvert ble dette et spill jeg spilte mye, ettersom jeg ikke akkurat hadde så mange spill å velge mellom. I 2009, da jeg var 18, klarte jeg å slå rekorden min, med ganske mye. Jeg klarte nemlig det største brettet på 48 sekunder, noe jeg synes var kjempestort!

Tok til og med screenshot!

Nå når jeg bare har blikkbokspcen å spille på, har jeg spilt MYE minesveiper, da den ikke takler så mange av spillene jeg eier. Er ganske gøy og avslappende faktisk. Hender jeg lukker øynene og ser minesveiper liksom!

Q: Har du spilt Minesveiper?

#spill #game #minesveiper #spillminne #rekord #hjernetrim #hildur90 #mshildur90Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits