RageQuit bloggdesign!


Blogger du om spill, eller andre nerdeting, så kan du nå legge inn et bloggdesign som er laget av vår kjære Pathfindr! Hun har nemlig laget et design, inspirert av RageQuit, som heter Let's Play. Du finner det under >Design, også inn på >Velg. Ikke bare får du et kult design på bloggen din, men du støtter også RageQuit ved å bruke vårt design, ettersom det er en liten søt link til vår gruppeblogg i designet. 

Personlig sitter jeg å tenker på å bruke det, men jeg liker det designet jeg har nå så godt, at jeg er litt usikker. Vi får se. 

Slik ville bloggen min se ut om jeg hadde begynt å bruke dette designet. Ganske kult synes jeg!

#design #ragequit #blogg #spill #hildur90 #mshildur90 #pathfindrIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits