Fun Fact 4:


Da jeg enda bodde hjemme til foreldrene mine, var jeg ofte ut på sykkeltur. Jeg satte musikk i ørene og syklet, som oftest til et par faste plasser hvor jeg kunne gå til havet eller i en skog. En dag syklet jeg langs en grusvei, som det nesten aldri kjørte biler på, så jeg syklet så fort som jeg bare klarte. Jeg rundet en sving og rett framfor meg sto det en gigantisk elg med ganske store gevir! Misforstå meg rett, jeg er ikke redd for elg. Der jeg er vokst opp er det ofte elg i hagen, eller på åkeren rett utfor huset vårt. Er jeg i skogen er jeg nøye å lage lyd, så elgen skal høre meg komme gående, så jeg ikke ender opp med å gå på en elg, som blir redd og angriper. Men plutselig sto det en elg rett framfor sykkelen min, og jeg bråbremset som bare det. Dette var også i den tida hvor hannelger kan være aggressive ettersom de er i brunst. Og i to sekunder, som føltes mer som ti minutter, sto jeg ved sykkelen min med hjerte i halsen, og stirret på elgen, som stirret tilbake på meg, tre meter unna meg! Så snudde han seg heldigvis rundt og løp som en tulling vekk fra meg! 

 

Dette er ikke den elgen jeg møtte på, da han hadde mye større gevir, men dette er en elg som var å tuslet rundt huset vårt en sommerdag i 2011. 

#funfact #dyr #elg #morsomt #barndom #hildur90 #mshildur90Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits