Pcen er ankommet!


Faktisk sitter jeg på den nå! Eller, jeg sitter ikke fysisk på den, det hadde vært tullete! Og pcen hadde sikkert blitt ødelagt!

Den kom tilbake med ny vifte og nytt batteri. Batteriet hadde jeg ikke trodd de skulle bytte så det var jo en bonus. Jeg hadde skrevet til dem at de også gjerne kunne resette den, da jeg hadde fått beskjed fra komplett at det kunne hjelpe på problemene jeg hadde hatt med USB-portene, men dette hadde de glemt eller noe, for det var ikke gjort. 

Jeg orker ikke levere den til reparasjon for en bagatell, så det får bare være slik. Det positive med dette et at alle lagringene mine er tydeligvis her, så det er jo flott!

Tenkte at jeg skulle få spilt inn en del i kveld, men jeg måtte på styremøte, og deg ble litt usikker om hvor jeg skulle begynne. For eksempel trodde jeg at jeg hadde en del filer fra Skyrim liggende, men jeg finner de ikke, så kanskje husker jeg feil.

I morgen har jeg jobb og ærender hele dagen, men kanskje får jeg tid til å spille inn på kvelden! Vi får se!

Random bilde.. Jeg er trøtt! =PIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits