Hvorfor ingen videoer?


Hei!

Jeg prøver å legge ut videoer hver dag, men det er ikke bestandig det er mulig. Jeg har to eksterne harddisker. En som er bitteliten, hvor jeg har bilder og slikt på, og en hvor jeg har videofiler og slike ting. Harddisken for videofiler er veldig ofte full, så de to siste dagene har jeg jobbet med å rendre ut råfilene uten mikrofonlyd, så jeg har de uredigerte videofilene om jeg trenger det. Dette tar selvfølgelig litt tid, men nå har jeg nesten rendret ut alle videoefilene jeg hadde liggende. 

Jeg reiser på ferie neste uke, og blir borte to uker, og derfor må jeg ha god plass for å spille inn mye, sånn at jeg kan legge ut videoer selv om jeg er ut å reiser rundt som en tulling. Skal også få ut noen videoer før jeg reiser!

Det første jeg skal kjøpe meg når jeg får penger, er en ekstra harddisk, så jeg lettere kan spille inn uten å må ta meg pauser hvor jeg bare lager plass, men ettersom jeg er litt fattig for tida kommer dette til å ta litt tid. 

Ha en fin dag videre, dere er supre!

Klem fra Hildur!

#hildur90 #mshilur90 #youtubeIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits