Stor bug i Sims 4!


The Sims 4 ble lansert i dag, og allerede er det mange klager på bugs på forumet deres. Den bugen folk klager mest på, skjer når simmene går på toalettet. De mer "intime" delene til simmene blir alltid sensurert når de går på toalettet og dusjer, men denne buggen gjør altså at når en sim går på toalettet blir hele skjermen sensurert, og du må restarte spillet for at det skal funke igjen. Dette er sikkert veldig slitsomt, men også veldig fortjent for de som opplever det!

De som sliter med denne buggen er nemlig de som har ulovlig lastet ned spillet, og ingen av de som har kjøpt det. Det er lagt inn med vilje for å ødelegge for de som føler for å stjele spillet, noe som i mine øyne er totalt genialt!


Bildet er funnet på gamereactor.no, og tilhører ikke meg.

#spill #sims #sims4 #thesims4 #game #bug #hildur90 #mshildur90 #ulovlignedlastning #piratbay

Kilde. 3 kommentarer

Marie-Madelen Bekken

04.09.2014 kl.19:17

Åhh, har så lyst til å prøve det :D

RMR707

04.09.2014 kl.20:52

Nå har ikke jeg satt meg inn i hva utviklerne har gjordt med Sims, men "do-buggen" virker som et triks flere spilledesignere satser på.

I "gamedew tycoon" la designerne inn et senario i spill som ble plasert på torrentsider. Dette senarioet gjorde at man aldri kunne komme langt i spillet fordi ulovelig nedlasting gøela salgstallene i spillet.

Litt kult at spilledesignere ikke ødelegger spillene helt men lar spillere som laster ned ulovelig prøve spillene litt, og vil kansje være med på å motivete for kjøp av spillet...

MsHildur90

04.09.2014 kl.21:07

RMR707: Hehe! Er virkelig genialt! Synes alle spill burde ha en prøveversjon, så man vet hva man kjøper. Heldigvis har vi youtubevideoer å se på for å se om det er verdt å kjøpe :) Og alle spill burde være programert på den måten at ulovlige versjoner er med "bugs" :P

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits