Ferie Hildurstyle!


Så folkens!

Nå reiser jeg straks på ferie!

"Ånei!" roper dere vel, men fortvil ikke. Jeg kommer tilbake om to uker.

Jeg har også spilt inn videoer som jeg blir å legge ut mens jeg er borte, så kanalen blir ikke stille og kjedelig! Jeg blir også å sjekke twitter, facebook og instagram ofte!

Så hva skal jeg gjøre mens jeg er borte? Jo! Jeg skal en tur til Nordland, der jeg er oppvokst, for å møte noen venner. Så skal jeg sørpå og være med på et slektstreff. Etter det skal jeg til Trønderlag, der slekten min bor. Og hele ferien avsluttes med at jeg skal på besøk til den ene broren min. Alt dette gleder jeg meg veldig til! Jeg har ikke møtt familien min siden jul (forutennom søsteren min og familien, som jeg så i påsken), og vennene mine har jeg ikke møtt på enda lengre tid!

Jeg har også hatt et litt vrient år, uten å komme med noen detaljer, og da er det ekstra godt med en god ferie!

Så vi snakkes senere søte folk!

Klem!

#hildur90 #mshildur90 #ferieIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits