Tilbake til hverdagen!


Jeg kom hjem fra ferien min for ei uke siden, og har hatt det ganske bra, selv om et dødsfall kastet en skygge over den.

Ferien ble ikke helt som forventet. Var mange venner og familiemedlem jeg gjerne ville møte, som det ikke ble tid eller anledning til å møte, men det er ikke noe man kan gjøre med det. Tror jeg hadde litt for høye forhåpninger til ferien, da jeg hadde gledet meg i all evighet på den! 

Først var jeg i Nordland, der jeg bodde fra jeg var 7, og der gikk mesteparten av tiden til å redigere og laste ut videoer, da nettet var mye tregere enn jeg hadde trodd, og måtte stresse for å få ut alt jeg skulle i ferien. Fikk ut alt for utenom 3 videoer, så jeg må vel si at jeg fikk det til ganske greit, selv om det var mye stress. Vil jo ikke skuffe seerne mine! Ellers møtte jeg en kompis der, gikk tur i skogen, var i fjæra og syklet turer. Jeg fikk til og med ryddet rommet mitt der, som er som et lager over alle tingene mine jeg ikke har plass til i Tromsø.

Så dro jeg videre en tur til Nord-Trønderlag, hvor vi bare skulle være over natten, før vi dro videre til Lillehammer! Da fikk jeg heldigvis tid til å stikke innom til Bestemor og Bestefar, som er de koseligste personene i verden!

Så dro vi til Lillehammer, da vi skulle ha slektstreff der. Vi bodde på en fin liten camping, og var også veldig heldige med været, så vi kunne være ute. Jeg kjenner ikke så godt den fjerne slekten min, da vi bor spredd ut over hele Norge, så det var ganske koselig. Dessuten fikk jeg bo i hytta med søsteren min og hennes søte barn. Skal si vi spilte mye FTB den helga! De to guttene ble helt opphengt i det for å si det sånn! Jeg fikk også møtt Triha/Trine mens jeg var der, og vi dro på en skikkelig jentetur på et kjøpesenter og shoppet litt, og spiste lunch sammen! Dessverre glemte jeg å ta bilde av oss to sammen, noe jeg synes er litt trist men!

Eller Lillehammer dro vi til Nord-Trønderlag igjen, hvor jeg bodde til foreldrene mine et par dager, før jeg dro til Leka.

Mens jeg var på Leka gjorde jeg ikke stort. Jeg var mye barnevakt, også gikk vi litt turer og slikt. Passet også på to hunder, så hadde egentlig nok å finne på!

På denne ferien møtte jeg alle søsknene mine, alle tantebarna mine, to venner og mye slekt! En god del av slekten jeg ikke fikk møtt, men når man bare har to uker ferie og skal reise såpass mye er det vrient å få tid til alle! Jeg har sett en god del av Norge, og jeg vil si at det faktisk er ganske fint å reise i Norge på ferie! Jeg har hatt det ganske fint egentlig, selv om ryggen min sier det ble litt for mye kjøring. Jeg har også brukt mye tid på FTB, Minecraft, redigering og opplesning av video, så derfor vil jeg si at denne ferien går under "nerdete turer". Dessuten er jeg jo en nerd, så alle turer jeg tar blir jo litt nerdete!

De siste feriedagene mine ble jeg forkjølet, og derfor har jeg ikke laget så mange videoer siden ferien. Dessuten har jeg hatt et dødsfall i familien som virkelig gikk innpå meg. Min kjære Bestemor døde, etter å vært syk en liten stund. Jeg hadde et veldig spesielt forhold til Bestemor, vi snakket ofte sammen på telefon og skype, og vi hadde så mye til felles, så det er litt rart at hun er borte. Kommer til å savne henne veldig! Så helt tilbake til hverdagen er jeg jo ikke. Men det går bra med meg.

Har begynt å spille inn videoer igjen, selv om jeg er litt snufsete grunnet forkjølelsen, i det minste.

#reise #tur #norge #tog #bilkjøring #ferie #lillehammer #leka #trønderlag #bodø #nordland #leirfjord #snåsa #røros #hundpass #barnevakt #nerd #slekt #familie #kos #hygge 2 kommentarer

Sandra Marie

06.10.2014 kl.00:19

ha en flott uke:)

MsHildur90

06.10.2014 kl.00:21

Sandra Marie: Litt nysgjerrig nå. Har du faktisk lest innlegget? Jeg kommer ikke til å få en flott uke, da jeg skal i begravelse til Bestemoren min på onsdag. Men takk likevel

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits