Velkommen til Johanna og Klara Numel!


På onsdagen den 24.09.14, kom Johanna og Klara hjem til meg! Jeg dro til dyrebutikken på tirsdagen for å bestille ei ørkenrottejente som kunne bli Orlas nye venninne, så hun skulle slippe å være alene, også hadde de to ørkenrottejenter allerede, så da tenkte jeg det var like så greit å kjøpe dem to. Johanna er den lyseste av dem, og hun har vært i dyrebutikken alene en stund, men så hadde de skaffet den svarte som venn til henne. De virker allerede veldig tam, og jeg må si at de har nok hatt det ganske bra på dyrebutikken. De hadde nemlig overtatt innhegningen de ofte bruker til kaniner og marsvin, og hadde kjempegod plass! Og ettersom de er såpass tamme har de nok blitt håndtert litt før. Johanna er jo litt eldre, men hun er iallefall under 1 år, og det er jo det samme med Orla, så tror det blir å passe bra! Klara er litt yngre, og det ser man på størrelsen hennes også.

De er oppkalt etter søstrene i First Aid Kit, Klara og Johanna, også ville Kristian at jeg oppkalte en av dem etter han, så da fikk Klara mellomnavnet Numel! Håper han blir fornøyd med dette!

Når de får møte Orla vet jeg ikke helt, da det tar litt tid å gjøre ørkenrotter venner med hverandre, men jeg ser at Orla er veldig nysgjerrig på dem. Nesten litt for nysgjerrig. Hun har den siste tiden vært veldig lite aktiv, ettersom Laura var syk den siste stunden, og da Laura ble avlivet har hun vært mye alene da jeg skulle på ferien min. Hybelvertene har vært flinke å tatt vare på henne, men hun har nok likevel vært en del ensom, og derfor sovet ler og vært mer rolig. Men i går da de to nye kom i buret ved siden av henne ble hun helt rabiat. Hun sprang rundt, stirret på dem og prøvde å bite seg ut av buret sitt. Jeg lot henne løpe på bordet de står på, og lukte på reiseburet J og KN har vært i, og man skulle nesten tro det var narkotika hun luktet på, så interessert som hun var! At hun har fått mer energi er jo en positiv ting, men når hun nesten ikke sover pga det, da blir det et problem. Jeg tok hun med på badet, hvor hun løp rundt i en time, men likevel sovnet hun ikke etter det! Men noe rart skjedde! Hun løp på løpehjulet jeg har stående på badet! Etter at jeg to timer før sa til resten av styret i RageQuit at hun aldri kom til å bruke det! Litt gøy!

Klara Numel er den svarte, og Johanna er den lyse!

I dag har Orla roet seg litt, selv om hun er veldig aktiv! Da jeg slukket lyset i gårkveld, sovnet hun endelig, og hun har også sovet i dag. Jeg gleder meg til disse 3 søtnosene er i samme bur! Det blir fantastisk! Foreldrene mine skal også komme oppover med det store akvariet som står Sørpå, så da får de enda mer plass å løpe på!

#ørkenrotte #gerbil #gnager #dyr #kjæledyr #husdyr #familieÉn kommentar

KristianNomel

25.09.2014 kl.22:44

Tnaaaw <333

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits