Dyreuflaks for tiden!


Som dere har fått med dere har jeg hatt litt uflaks med dyrene mine. I begynnelsen av sommeren måtte jeg avlive Ronja grunnet alderdom, før hun fikk møte de to nye jentene jeg skulle sette henne sammen med. Så fikk Laura sår på nesen, og etter mye fram og tilbake måtte hun også avlives! I går var jeg å kjøpte meg to ørkenrotter, for å sette sammen med Orla (innlegget kan du lese her), og allerede i dag har vi hatt uflaks! Klara Numels hale har blitt brukket på en eller annen måte. Jeg har forhørt meg med mine danske ørkenrottevenner, og det er mest sannsynlig ikke noe alvorlig, men jeg skal ringe dyrlegen i morgen tidlig for å være sikker. Det virker ikke som at hun har vondt heldigvis, og er aktiv og glad. Hun er også veldig kontaktsøkende, og klatrer lett oppover armene mine og slikt, noe Johanna også gjør. 

Når så mye skjer på så kort tid, føler man seg litt mislykket som dyreeier, men jeg kan trøste meg med at det ikke er min skyld. Ronja døde jo grunnet alderdom, Laura prøvde jeg og dyrlegen å hjelpe lenge, før vi fant ut at hun måtte få slippe. Vi gjorde alt vi kunne. Og det er ingen logisk grunn til at Klara har brukket halen. Det er ingenting i buret deres som er farlig, og jeg har håndtert henne fint. Slikt skjer rett og slett, og jeg har nok bare hatt maks uflaks. Men det kommer til å gå bra med Klara, selv om hun alltid kommer til å ha litt skjev hale. 

#gnager #dyr #gerbil #ørkenrotte #kjæledyr #husdyrIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits