Spillminne #7: bubble Trouble 1 og 2!


I Bubble Trouble styrer du et romvesen, som har som oppgave å ødelegge alle boblene, uten å være borti dem. Når du skyter boblene blir de flere og mindre, og det hele kan bli nokså hektisk etterhvert.

Dette spillet spilte jeg MYE på videregående, og jeg ble veldig avhengig av det. Vennene mine spilte også Bubble Trouble, så det ble som en intern konkurranse om å komme lengst og ha mest mulig poeng på et vis, noe som var veldig morsomt! Man kan også spille multiplayer, hvor du og en annen kan sitte på samme data og samarbeide, noe jeg testet ut med ene broren min. Multiplayer er kjempegøy!


Startmenyen på det første spillet! (Bildet er lånt fra superballgames.com, og tilhører ikke meg.) 

Om du ikke har prøvd ut spillene før, så kan du teste dem på linkene under:

Bubble Trouble 1: http://www.miniclip.com/games/bubble-trouble/en/

Bubble Trouble 2: http://www.bubbletrouble2.net/

#spillminne #spill #game #gaming #gamer #hildur90 #mshildur90 #ragequit #bubbletrouble #nettleserspill #flashplayerspill #anbefaltIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits