Spillminne #8: Minecraft - Det første møte!


Da jeg først hørte om Minecraft, tenkte jeg "nei, dette blir jeg nok ikke å spille!". Så feil kunne jeg ta! Allerede første gang jeg spilte det var jeg nemlig hektet! Det var en kompis av meg, som viste jeg likte å spille litt, men jeg hadde ikke mange spill. I den tiden hadde jeg Sims, Left 4 Dead 2 og det var vel egentlig bare de to spillene jeg hadde. Så han sa "Hilde, prøv Minecraft, men bare så du vet det kommer du til å bli avhengig!" Jeg lo av han, men han hadde altså rett, for jeg spiller enda Minecraft! 

Første som skjedde da jeg gikk inn i min flotte minecraft-verden, var at jeg så en høne, og trodde det var en sær hund!

Her er mitt første hus! En cobblestone firkant, som jeg bygde oppover til et tårn! Var ganske fint innvendig da, men tok dessverre aldri bilder derfra.Ettersom jeg bodde på en liten øy, så begynte jeg å bygge broer, også i cobblestone, og selv når det var natt! Her hadde jeg måtte hoppe i havet for å unngå creeperen!

#spill #gaming #gamer #game #pc #minecraft #spillminne #mshildur90 #hildur90Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits