Simsdate: Er Sims 4 verdt å kjøpe?


For noen uker siden var jeg på "simsdate" med ei venninne, noe som betyr at jeg dro med meg pcen min til henne, også spilte jeg Sims 3, mens hun spilte Sims 4. Jeg har jo ikke fått sett så mye på Sims 4 enda, men jeg har hørt veldig mye negativt om det, at de har valgt bort en god del ting som virker merkelig å velge bort, og slike ting. Blant annet har de fjernet småbarnsfasen, som var med i både Sims 2 og Sims 3! De har også tatt bort oppvaskmaskiner, basseng og gjort gjort slik at tomtene er helt flate, for å nevne noen ting. 

Men er ting egentlig blitt valg bort, eller har de rett og slett ikke fått tid til å fullføre hovedpakken før lansering?

Ærlig talt er jeg litt usikker på hva de har tenkt, om det ikke er at de ikke fikk tid til å fullføre hovedpakken. De kan jo ikke seriøst valgt bort såpass sentrale ting sånn som småbarnsfasen og basseng med vilje? De har gjort en god jobb med den sosiale delen av Sims, som er mye mer virkelighetsnær og mer avansert enn før, det skal de ha. For eksempel: Om man har et barn som har bursdag, må man faktisk kjøpe ingredienser og lage kaken selv. Og å bygge rom og vegger har blitt mye enklere, samt at man lettere kan gjøre huset litt mer spesielt enklere. Men veier dette opp for alt de har kuttet bort?

Mitt svar er nei. 

Sims 4 kan bli bra, om det får nok oppdateringer, og nå vet jeg at det snart kommer en gratis oppdatering, som legger til blant annet basseng, men slik som det er i dag, er det ikke verdt å bruke så mye penger på. Ikke når man heller kan spille Sims 3, som har mange ekstrapakker, og som ikke føles uferdig og tomt. Det er flott at de gir ut iallefall en oppdatering gratis, men hvor mye blir de å gi ut gratis før de krever penger for det? Om det kommer en ekstrapakke med småbarnsfasen som koster penger, så tror jeg mange spillere blir forbannet, men vi kan ikke være sikker på at de ikke gjør det. 

Jeg har fått mange spørsmål om å begynne en serie fra Sims 4 isteden for Sims 3, faktisk er halvparten av kommentarene på Sims-serien stort sett mas om Sims 4. Jeg kommer ikke til å spille Sims 4 med det første. Ikke før jeg ser at det er verdt de pengene de krever for det. Det er jo faktisk et dyrt spill, og jeg er ikke akkurat den rikeste på denne planeten. Jeg har også en god del spillglede ut av Sims 3, og jeg elsker familiene i serien jeg har gående derfra! Så å slutte å spille Sims 3, bare fordi det har kommet et nytt Sims-spill, før jeg føler meg ferdig med Sims 3, kommer ikke på tale. Jeg begynner å bli litt smålei alt maset om Sims 4, men har forståelse for at folk har lyst å se det på kanalen min. 


Erasmus står ute i kulda i sin rosa underbukse, og gir mat til Ba.. Bae.. Mr.B!

Sims 4 kan jo bli et veldig bra spill, men akkurat nå er det dyrt, tomt og uferdig, og ikke noe jeg vil prioritere å bruke mine få kroner på. 

#sims #sims4 #maxis #spill #games #game #gemer #gaming #hildur90 #mshildur907 kommentarer

livelifeloppa

19.11.2014 kl.22:04

oppgraderingen har kommet, og den inneholder kun bassenget og badetøy, slik jeg har sett da. :P men ganske enig med deg, venter på utvidelsespakker jeg nå værtfall! Jeg hata the sims 3 så det ble aldri så jeg kjøpte, men jeg har sims 2 på en annen pc som jeg kan dra fram fra støvet i ny og ne :)

MsHildur90

19.11.2014 kl.22:09

livelifeloppa: Hehe! Jeg elsker faktisk Sims 3! Eneste jeg ikke liker er at det er vrient å ha føere familien i samme by, noe jeg har en tendens til å ville ha, sikkert fordi det var slik i det første Sims-spillet! Bra de har kommet med basseng og slikt i det minste, selv om det er noe av de tingene som manglet, som jeg savnet minst =P Glemmer alltid å lage basseng til folket! Hva liker du ikke med Sims 3? :)

livelifeloppa

20.11.2014 kl.10:56

Jeg liker ikke måten kameraet osv er satt opp på :P det er vel kanskje det samme i the sims 4 nå, slik at man kan zoome ut og se hele nabolaget osv. likte heller ikke måten man kunne bygge hus på, tror jeg det var. kommer ikke helt på hva det var jeg ikke likte :P jeg fikk det værtfall aldri til slik jeg ville! :P

livelifeloppa

20.11.2014 kl.10:58

oh,forresten! vanskelig å ha flere familier i the sims 4 også... tiden går hos de også, slik at om man spiller mye på en familie, dør kanskje den andre iløpet av tiden du spiller med familien! :O DET er dumt det!

MsHildur90

23.11.2014 kl.16:08

livelifeloppa: Går det ikke an å sette naboene på vent? :O

MsHildur90

23.11.2014 kl.16:09

livelifeloppa: Hehe ok =) Hver sin smak! =D

livelifeloppa

23.11.2014 kl.18:59

jeg har værtfall erfart at tiden går for alle familiene i spillet :P

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits