Spillminne #9: Icy Tower


Da jeg gikk på videregående satt jeg ofte å spilte i pausene, og timene (ikke en god ide), og da gikk det ofte i Bubble Trouble, men jeg hadde også et par spill til jeg likte. Et av disse var Icy Tower! Det er et spill hvor man kunne laste ned ulike karakterer, så skulle man hoppe opp et tårn, og målet var å komme høyst mulig og få flest mulige combos, før man døde. Jo lengre opp du kom, jo fortere gikk det, og det ble mye vanskeligere. 

Det var et fantastisk spill, hvor man ikke trengte å tenke så mye, bare følge med, og ha flaks. Sikkert 50 % av klassen spilte det i en periode. 


Bildet er lånt fra: icy-tower.info, og tilhører ikke meg)

Spillet er gratis, og du kan få tak i det her: http://www.icytower.com/ Jeg spilte Original Icy Tower.

Anbefaler også å legge inn flere karakterer, da dette gir litt variasjon. (Husker ikke lengre hvordan man gjorde det, men dere er smarte og klarer å finne det ut!)

#pc #game #spill #gamer #gaming #icytower #spillminne #ragequit #hildur90 #mshildur90Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits