Ikke et mellomledd!


Ofte blir jeg kontaktet av folk, som trenger hjelp med noe, noe jeg som oftest synes er gøy, da jeg liker å hjelpe folk, og da spesielt de som ser på videoene mine osv. Men av og til blir jeg veldig frustrert over et par vanlige spørsmål jeg får alt for ofte. Mange kontakter meg nemlig med spørsmål om å ta kontakt med en annen youtuber, sånn som EpicDimitar eller Addexio, eller for å få vite hva som skjedde med Acettaz. De bruker meg rett og slett som mellomledd, noe jeg virkelig ikke liker. 

Om noen vil ha kontakt med en youtuber så må de ta kontakt med dem gjennom deres kontaktinformasjon, ikke gjennom en bekjent. Jeg forstår det kan være vrient, og av og til får man ikke svar, men å gå gjennom andre blir for dumt. Tar du kontakt med meg, så kan det ikke bare være for å få kontakt med noen som er enda viktigere eller større osv. Ta kontakt med meg for å få tak i meg, ingen andre. 

Og når det kommer til Acettaz, så er jeg utrolig lei av å få spørsmål om dem, selv om jeg forstår at mange savner dem og lurer på om de kommer tilbake. Svaret er at de ikke kommer tilbake slik som de en gang var. De er ikke lengre sammen, og blir ikke å spille inn noe tilsammens. Om de hver for seg blir å spille inn noe en eller annen gang vet jeg ingenting om, og jeg tenker heller ikke finne det ut for å kunne informere dere om det, da jeg lenge har oppført med som Acettaz talerør, både frivillig og ufrivillig. 

Dette innlegget er ikke for å være krass, og ikke for å henge ut noen. Forstår godt at folk vil ha kontakt med andre youtubere enn meg, og at folk lurer på hvor Acettaz blir av, for de forsvant vel ganske fort uten å forklare så mye, noe de kanskje skulle gjort. Men jeg er ærlig talt lei, og har blitt mye strengere på akkurat dette. Jeg blir å ignorere alle spørsmål som behandler meg som et mellomledd, så lenge det ikke er noe viktig eller spesielt. 

De aller fleste youtubere har en eller flere mulige måter å kontakte dem på, så bruk heller dette. Og om de svarer eller ikke, er opp til dem!Jeg har både mail, blogg, instagram, twitter og en facebookside som jeg kan kontaktes på, og svarer så godt jeg kan der! Så om du vil kontakte meg for meg, så gjør det! Heter MsHildur90 overalt, og mailen min er: mshildur90@hotmail.com

#youtube #mshildur90 #acettaz #kontakt

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits