Spillminne #10: Penguin Diner


Dette er enda et spill jeg spilte mye av på videregående. Du styrer en pingvin som har startet en cafe, og målet er å hjelpe kundene fortest mulig så man får mest mulig i tips. Det høres enkelt ut, men det kan være litt stressende. Med pengene du tjener inn kan du oppgradere skøytene dine, tven, kundenes stoler osv slik at du enklere får inn mer penger. Man måtte få inn en viss sum når dagen var over, og kundene dro hjem. Det er et veldig gøyalt konsept, og du kan finne nummer 1 og nummer 2 om du trykker på tallene. 

Jeg og en venninne spilte dette kjempemye sammen, og vi hadde nesten en konkurranse gående om hvem som fikk høyest poengsum, noe som alltid var henne, så jeg latet litt som at jeg ikke brydde meg om hvem som vant, noe jeg selvfølgelig gjorde!Prøv det ut da vel!

Q: Har du et nettleserspill du er ekstra glad i?

#spill #spillminne #penguindiner #nettleserspill #flashplayerspill #game #gamer #gaming #mshildur902 kommentarer

Victoria Wisløff

09.11.2014 kl.21:44

Kos deg resten av kvelden :)

Stina Ueland

09.11.2014 kl.21:45

Har aldri spilt dette, men jeg kunne sitte timevis foran skjermen med sånne restaurant/serveringsspill. Diner Dash for eksempel... :)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits