Spillminne #11: Resturant City (facebook)


 For noen år siden spilte jeg MYE på Facebook, noe dere de neste ukene kommer til å forstå med tanke på hvordan spill jeg har plukket ut for Spillminne-serien framover! Blant annet spilte jeg dette spillet, Som het Resturant City!

Dessverre har spillet blitt lagt ned nå, noe som er trist da det faktisk var litt gøy! Spillet gikk ut på at du skulle styre en restaurant. Du måtte innrede det, ansette vennene dine til å jobbe der og oppgradere oppskrifter for å få inn mer penger! Jeg elsket det! Å kjøpe og bytte til seg ingredienser som man brukte til å oppgradere var kjempegøy! 

Mitt sterkeste minne derfra er derimot et litt merkelig ett. Det var en ingrediens, som het sweetcorn, som betyr mais, som man nesten aldri hadde bruk for. Hver dag var det 3 ingredienser som var på salg, og veldig ofte var sweetcorn en av dem, selv om de fleste ikke trengte den! I denne perioden hvor jeg spilte dette hørte jeg mye på The Killers sin musikk, og det ente opp med at jeg satt å sang på "Sweet talk" konstant når jeg spilte Resturant City, da deler av teksten gikk slik: "Now hold on. I'm not looking for sweet talk. I'm looking for time. Top a tower and sleep walk" og isteden for dette sang jeg "Now hold on. I'm not looking for SWEETCORN. I'm looking for LIME. Top a CHILI and SWEET PORK"

Hør sangen her:Én kommentar

Stina Ueland

18.11.2014 kl.17:55

Husker godt dette! Ganske gøy :)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits