Blitt med i Splay!


Som en del har fått med seg alt, så har jeg blitt med i Splay. Det er et partnerskap for youtubere, og som opprinnelig kommer fra Sverige. De har hatt stor suksess der, og har nå også kommet til Norge, Finland og Danmark. Jeg hadde valget mellom Nordic Screens og Splay, og etter mye tenking kom jeg fram til at Splay var best for meg, og jeg angrer ikke på valget mitt. De norske som er med i Splay er folk jeg liker veldig godt, og det er veldig god stemning i gruppen der vi snakker sammen osv. Jeg trives rett og slett veldig godt der. 

Jeg er ganske fornøyd for å si det sånn, og håper at jeg og kanalen kan få godt utbytte av dette valget etterhvert!

Og jeg håper virkelig at folk er såpass voksne i hodet at de ikke kommer med noe hat pga hvordan partnerskap jeg har valgt. Har sett litt av hvert på nett allerede som ikke akkurat er god folkeskikk, eller så veldig gjennomtenkt. Jeg bryr meg fint lite om hvem som er med i Nordic Screens og hvem som er med i Splay. 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits