Spillminne #13: Youtube - Første innspilling!


Dette er et spillminne, som kanskje ikke er så veldig spillrelatert, men som har mer å gjøre med kanalen min og da jeg først begynte å spille inn. 

Jeg hadde sett mye på Yogscast, og ble fascinert over hvor morsomt de så ut til å ha det, og jeg fikk lyst å prøve det selv. Tingen er at jeg var veldig sjenert og engstelig, og derfor var jeg veldig usikker på om jeg turte å legge ut videoer på nett. Men jeg bestemte meg for å prøve. De første gangene jeg spilte inn var jeg så nervøs, at jeg faktisk måtte sminke meg hver gang før jeg spilte inn, for å føle meg best mulig. Det er litt sært å tenke på!

Nå trenger jeg ikke å sminke meg hver gang jeg skal spille inn lengre, og jeg føler meg mye mer trygg og selvsikker, og det meste er takket være youtube, så jeg er veldig takknemlig for at jeg prøvde det ut, for jeg liker det veldig godt!

#spillminne #youtube #sminke #selvtillit #hildur90 #mshildur90Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits