Favoritter på Youtube?


I dag har jeg tenkt litt på hvem som er min favoritt-youtuber. Det er faktisk et veldig vanskelig spørsmål, da jeg ser på veldig mye youtube. Jeg orker ikke å nevne noen norske youtubere, da jeg ikke ser så mye på dem. Selvfølgelig liker jeg mine norske venner på youtube, og ser en del på videoene deres, men av en eller merkelig grunn liker jeg bedre å se på youtubere jeg ikke kjenner, og da helst de som snakker engelsk. 

De første youtuberne jeg begynte å se på var The Yogscast, hovedkanalen, og etterhvert har jeg begynt å se på de aller fleste av dem, med unntak av et par stykker. Spesielt er det hovedkanalen, Sips, Hat Films, Hannah, Nilesy, Kim og Sjin jeg ser på. De andre i Yogscast ser jeg også på, men ikke så ofte. Yogscast driver på med gaming, og er vel egentlig de jeg ser veldig opp til og får ideer fra. 


(bildet er laget av Teutron, et medlem av Yogscast)

Så ser jeg jo en del på andre kanaler også, som ikke omhandler gaming. 

Orla Gartland er en ung artist, som jeg har følgt med på en god stund nå, og blir overlykkelig hver gang hun legger ut nye videoer. Hun er utrolig talentfull, både når det gjeler synging og å skrive sanger. Hun lager også veldig søte ansiktsuttrykk når hun synger.

CinemaSins, Screen Junkies og How It Should Have Ended er youtubere som tar for seg filmer og serier, og ofte gjør narr av dem. HISHE er animert, mens de to andre er ikke animert. Disse tre er veldig gøyale!

Ellers ser jeg også på Weeble, som lager korte sanger med animasjoner. Egentlig ganske teit humor, men jeg digger det likevel. 


(Orla Gartlands album)

Hva er dine favoritter på Youtube, og hvorfor?Én kommentar

Veronika Raanes

13.12.2014 kl.23:23

Du er velkommen til min musikk youtube kanal https://www.youtube.com/channel/UC2q6DwwcdGdu0P-xKd17PqA og beauty kanal https://www.youtube.com/channel/UCfL3vH62SVoCz2ZbsqnlQQA :-) Ønsker deg en nydelig jul <3

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits