Hildurs framtid?


Jeg har i mange år unngått å tenke så mye på framtiden, for ærlig talt blir jeg lett redd av å tenke på hva som skal/kan/vil skje. Men til sommeren er jeg ferdig med studiet, og må ut i arbeidslivet, og dermed vil mitt liv forandre seg veldig. Jeg skal flytte fra Tromsø, så mye vet jeg, men alt annet er uklart. Jeg har selvfølgelig ønsker og fantasier om framtiden, for jeg har jo ting jeg har lyst å gjøre og oppleve. 

Så hva kommer framtiden min å bringe? Mye er uvist, for akkurat nå vet jeg ikke hvor jeg får jobb, hvordan jobb, hvor jeg blir å flytte osv osv. Men jeg vet hvordan jeg selv ønsker livet mitt skal bli. Jeg vet hva som gjør meg fornøyd, og hvor jeg trives. 
Min fantasi er å flytte tilbake til hjembygden i Nordland, og bo i huset jeg vokste opp i. Det høres kanskje ikke så spennende ut, men jeg er ærlig talt en kjedelig person når det kommer til spenning og slikt. Jeg har veldig lyst å reise og slikt, men jeg trives godt med et avslappet liv på en plass jeg kjenner som min egen baklomme.

Huset jeg vokste opp i har en stor hage med mye potensial, noe som er flott da jeg ønsker å ha hagebær, urter og åker, og være ganske selvforsynt. Det er også plass til en del dyr her, og jeg ønsker meg virkelig kanin, katt og hagehøns. Huset ligger i en liten bygd, i en liten kommune, og det er skog til alle kanter, og havet er et par steinkast unna. Jeg elsker å plukke bær, urter, tang og alt som naturen har å tilby, så det er perfekt. Å bruke en dag på å lage syltetøy høres fantastisk ut! Eller hva med te du selv har laget helt fra bunn av?

Jeg vil også fortsette med mine kreative hobbyer selvfølgelig, og det jeg har erfart, er at kreativiteten min blir ti ganger høyere når jeg er i natur, bygder og på reise, enn når jeg er i byer, slik som Tromsø. Det har kanskje noe med trivsel å gjøre, og selv om jeg elsker Tromsø, så får jeg ikke så lett tilgang til natur når jeg er der. Jeg har flere hobbyer som jeg elsker, men de blir litt glemt bort til tider. Jeg elsker å skrive historier, elsker å tegne, elsker å hekle, elsker å lage kort, og elsker å lage smykker. Jeg har også veldig lyst å lære meg å sy, så jeg kan lage mine egne klær og slikt! Og selvfølgelig elsker jeg også å lage videoer. 

Når det kommer til videoer, så kommer jeg nok aldri til å slutte med det, så lenge det er givende for meg, men det blir sikkert en del forandringer etterhvert. Selv om gamingvideoer er kjempegøyale å lage, så har jeg en del andre ideer som jeg etterhvert har lyst å prøve ut. Og akkurat nå føler jeg litt at kanalen står stille. Så vi får se hva framtiden bringer. 

Jeg har masse ting jeg har lyst å gjøre før jeg dør, som å skrive ei bok (skikkelig bok, ikke en slik minecraftbok), publisere noe, bli flink å tegne, lage kort, lage en egen kjole osv osv. Og jeg tror at om man skal få gjort alt man vil gjøre, så må man nesten se framover, samtidig som man ikke glemmer å nyte nåtiden. Det er nødvendig å tenke på framtiden, hva man vil, hva man kommer til å trives med, og velge sin sti uten at redsel og nervøsitet spiller en rolle. Da jeg valgte hva jeg skulle velge videregående, valgte jeg studiespesialiserende, ikke fordi jeg ønsket det, men fordi jeg ikke turte å følge drømmene mine. Jeg hadde et stort ønske om å gå kunst og håndverk, men valgte det bort, da jeg var redd for å mislykkes, og fordi noen av mobberene som på barneskolen mobbet meg gikk på den skolen. Alt det kreative får bli en hobby inntil videre, også får vi se hva framtiden bringer. 

Nå studerer jeg jo til å bli bibliotekar, og jeg tror jeg blir å trives med det, men jeg kommer alltid til å tenke "Hva om..."

#framtiden #fantasi #muligheter #studie #arbeid #tanker #randomhashtagIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits