Idebok!


Jeg har en slitt, gammel og stygg grønn bok med meg overalt jeg er. Det er min idebok, og er noe jeg verdsetter veldig høyt i hverdagen. 

Grunnen til at jeg har denne er enkel, jeg er en person som har veldig mange ideer, til en masse forskjellig rart, men som oftest glemmer ideen eller fullfører den ikke, fordi jeg hele tiden kommer på noe nytt å tenke på. Ved å skrive ideene ned, så har jeg de iallefall, og det er første steg i å få dem gjennomført. Det er snakk om ideer til kanalene, bloggene, bøker, noveller, tegninger, thumbnails og alt egentlig. Alt som er en kreativ ide kommer inn i den boken, skrevet i en tilfeldig farge. Innsiden av boken er nemlig veldig fargerik, ettersom jeg bruker ulike penner.

Som oftest når jeg er ute å reiser har jeg denne boken fram, og lar ideene flyte fritt. Noen ideer blir kassert før de i heletatt er skrevet ned, men de med potensial blir skrevet ned. Tror det er derfor jeg elsker å reise med fly og tog, for da kan jeg sitte å skrive om jeg vil! Intet er bedre enn å sitte på et fly og skrive om en flystyrt!

Har du en plass du skriver ideene dine i?

#kreativ #kreativitet #bok #notatbok #hobby #reise #hildur90 #mshildur902 kommentarer

janewestblanket

20.06.2015 kl.19:27

Dette var egentlig en veldig smart ide! Kanskje jeg skal prøve det ut jeg å?

Jeg er jo veldig glemsk selv, og kommer ofte på ting, uheldigvis glemmer jeg dem 5 min senere. :)

MsHildur90

22.06.2015 kl.16:33

janewestblanket: Ja jeg synes det er flott! Man må bare huske å ha boken med seg overalt man drar ;)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits