Nerdete ønskeliste:


Om jeg hadde hatt noen penger liggende, så er det en del ting jeg kunne hatt bruk for, både som nerd og youtuber. Hvorfor jeg føler for å skrive det ned vet jeg ikke helt, kanskje fordi det er gøy å fantasere litt. Her er en liten liste over disse iallefall: 

- Kontorstol: Jeg er jo en gammel dame med ryggproblemer, og det å sitte på en elendig kontorstol flere timer daglig hjelper ikke akkurat på.

- Videokamera og mikrofon: Jeg har et stort ønske om å legge ut andre ting enn bare gamingvideoer, men jeg har liksom ikke helt utstyret til det. Å kunne dratt på fjelltur, og sittet opp på et fjell og laget Vlogur, hadde vært kjempegøy! Dessuten er jeg jo veldig glad i natur og slikt, så hadde vært koselig å kunne gjort noe ut av det.

- En skikkelig PC: Jeg har en gaminglaptop, og den fungerer egentlig ganske bra, men jeg skulle gjerne hatt en skikkelig PC, som takler spill med litt bedre grafikk osv. Og så kunne jeg spilt inn på den, og redigert/rendret ut videoer på gaminglaptopen, og dermed spart en god del tid på dette. 

- En ekstra skjerm: Jeg har to laptoper, så egentlig er ikke dette så nødvendig, men det hadde vært deilig med en ekstra skjerm på veggen, så jeg kunne enklere sett serie mens jeg spiller, eller som jeg kunne hatt oppskrifter til FTB og slikt på. Å ha to laptoper på pulten min er ganske vrient.

- Programmer for animering: Jeg har et stort ønske om å begynne med animering, men programmene man trenger for å holde på med dette er ganske dyre dessverre. 

- Tegnebrett: Igjen noe jeg ønsker meg til animasjon, men også for jeg tror det kunne gjort det lettere å lage tegninger for å bruke i youtube-jobben. Akkurat nå tegner jeg for hånd, tar bilde av tegningen, og bruker en liten evighet inne på Photoshop for å få dem til å se ok ut. 

- En større plass å bo: Jeg bor nå i en fin liten leilighet, som jeg trives godt i. MEN.. Det er slik at ørkenrottene må stå i samme rom som jeg må spille inn i, og de bråker.. masse.. Dessuten har de en tendens til å bråke mer når jeg er tilstede, for å få oppmerksomhet og slikt. Den dagen jeg bor en plass hvor pcen og dyrene står på hvert sitt rom så kommer jeg til å være veldig lykkelig! Om noen måneder skal jeg jo flytte, men jeg tror kanskje at ørkenrottene og pcen blir å stå ganske nært hverandre da også. Vi kan jo krysse fingrene på at det blir en løsning da. 

 Ellers så er det nå slik at jeg klarer meg slik det er nå. Den nyeste laptopen er enda ganske bra, jeg har en god mikrofon, et greit webkamera og ellers et par hjelpemidler som kanskje ikke er så logiske, men veldig hjelpsomme, noe jeg kommer til å skrive om etterhvert!

#spill #gaming #ønskeliste #gamer #hildur90 #hilde #ragequitÉn kommentar

Chrisbeeblack // Christine

22.03.2015 kl.15:50

Yay pokemon :D Fin tegning!

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits