Blitt med i XioCo..Igjen!


Jeg har fått masse spørsmål i det siste, så jeg tenkte jeg kunne rydde opp i dette en gang for alle. Ja, jeg har blitt med i XioCo igjen! Jeg savnet folkene, og også server-jobben, så jeg tenkte "hvorfor ikke!".

Jeg sluttet i XioCo for litt over et år siden, fordi jeg trengte litt fri fra alt. Jeg hadde mye å gjøre, og var litt lei rett og slett. Mange har nok hørt rykter om at jeg ble kastet ut, at jeg hadde gjort noe galt, at vi hadde blitt uvenner osv, men det er ingen grunn til å bry seg om rykter. Jeg sluttet i XioCo selv, og nå er det ikke noe vondt blod mellom noen av oss. 

Så nå er jeg med i både XioCo og RageQuit, noe som fungerer ganske greit faktisk!

Håper dere som spiller på XioCo er glad for at jeg er tilbake!

Og ettersom det snart er påske:

XioCo-humor på sitt beste!

#xioco #spill #minecraft #hildur90 #mshildur90Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits