Pentagrammer


Jeg har i det siste tenkt på to ting: Bacheloroppgaven min om bibliotek, og demoner. Hvorfor demoner? Jo, fordi jeg sitter å skriver på noe for tiden, hvor demoner spiller en viktig rolle. Akkurat hva det er vil jeg ikke si, ettersom jeg ikke helt vet om det blir noe av eller ikke. Men jeg har iallefall tenkt mye på det, og derfor har jeg også tegnet et par pentagrammer. De er langt fra ferdige, men synes de ble litt fine. 

 #tegning #kunst #pentagram #demon6 kommentarer

Iselin Renée

27.03.2015 kl.15:34

så stilig :)

Karoline - Tegneserieblogg

10.04.2015 kl.18:08

Åååh! De pentagrammene var nydelige!

Du, så interessant, jeg vil gjerne høre mer om det du skriver når du har funnet mer ut av om du vil gjøre det eller ikke. Holder på med en bok selv der demoner også er ganske sentralt. Har alltid hatt en facinasjon med dem, og elsker å lese bøker med dem i! :D

Trine

19.04.2015 kl.18:10

Hei! Hilde jeg syntes det var et veldig bra innlegg stå på videre

også lurte jeg på om du ville følge bloggen min jeg følger din og jeg elsker den også har du en bra youtube kanal liker den veldig godt spessielt hildurania serien din den er strålende jeg ser en episode minst 2-4 ganger på en dag du burde få deg en hund i hvert av hotellene dine som kan sitte på utsiden akkurat som en vakt hund :) håper på svar :)

MsHildur90

15.05.2015 kl.13:25

tsladder: Hei! Så koselig å høre at du liker youtube-kanalen min! Det blir jeg alltid glad av å høre! Var en god ide dette med vakthunder, så det skal jeg skaffe meg! :D Takk for fin kommentar!

MsHildur90

15.05.2015 kl.13:28

Karoline: Hei! Trodde jeg hadde svart på kommentaren din, men jeg må ha blingset eller noe :P Hyggelig å høre at du synes pentagrammene var nydelige :)

Boken min er helt i første fase enda, og ettersom jeg er veldig fornøyd med ideen jeg har, så holder jeg det litt tett til brystet inntil videre ;) Jeg er også veldig fascinert av demoner, eller ideen at det finnes demoner, og andre overnaturlige skapninger, så derfor jeg fikk denne ideen om ei bok da. Det lille jeg føler jeg kan si er at den blir å handle litt om kampen mellom godt og ondt, hvordan mennesker takler forferdelige situasjoner, og om magi.

MsHildur90

15.05.2015 kl.13:28

Iselin Renée: Takk :)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits