Tips til bra serier?


Jeg er en person som elsker å se serier, jeg liker det bedre enn filmer, fordi man over tid blir kjent med karakterene og ser hvordan de utvikler seg. Filmer er selvfølgelig gøy de også, men man får ikke helt den samme innlevelsen som når man ser en serie. 

Akkurat nå ser jeg Lost, for sikkert tiende gang. Det er blitt min sommertradisjon av en eller annen grunn. Men snart er jeg ferdig med denne serien, ettersom jeg er på siste sesong nå, og derfor leter jeg etter en ny serie å se. 

Fra før har jeg sett serier som Lost, Fringe, Game Of Thrones, Grey's Anatomy, Supernatural, Frustrerte Fruer, Smallville og Cheers, så liker en god del forskjellig. 

Jeg føler for å se en serie som ikke er så veldig alvorlig, selv om det selvfølgelig ikke trenger å bare være humor. Og overnaturlige serier er bestandig interessante. Har du noen serier å tipse meg om?

#tv #serie #hildur90 #mshildur90 #tips #hjelp6 kommentarer

11.06.2015 kl.13:42

Pritty little liears,Chicago fire, younger, suits

livelifeloppa

11.06.2015 kl.17:20

Ghost whisperer, the vampire diaries, teen wolf, Touch, supernatrual, once upon a time.

Jeg har hørt at serien "the 100" er også ganske bra, så den blir min serie når jeg kommer hjem fra ferie! :)

Stina Ueland

11.06.2015 kl.20:20

Om du ikke har sett alle seriene du har på det bildet, kan jeg anbefale mange av de :) Blant annet American Horror Story, Sherlock, Dexter, Game of Thrones, og Veep liker jeg :) Kan også anbefale True Detective og Fargo (krimserier), og Parks and Recreation og Extras (komiserier). For tiden ser jeg Buffy på nytt, er helt hektet! Overraskende god serie det der :) LOST så jeg alt av i fjor, litt for langtrukken serie for min del, men de to første sesongene er skikkelig bra! :)

Susanne

11.06.2015 kl.20:41

Har nettopp begynt å se på Oprhan Black, den er veldig bra! Liker også Orange is the new black, unforgettable, Supernatural, AHS, The blacklist, De svensk filmkrimseriene Beck og Wallander..

Hvis du liker anime så anbefaler jeg Strawberry Panic, To-love Ru, Itazura na kiss, Special A..

Og hvis du er litt sær sånn som meg så finnes det folk på youube som lager voice-over serier av sims som er knallbra. Eks: Finding mine, Nephilim, Layoden, Night fall, A fine line, the bitter end..

:)

Werner

14.06.2015 kl.14:33

Du må selvfølgelig se carnivale serien. Ekstremt bra og episk på linje med lost.

Har du sett hvordan media bruker lyset etter døden inntreffer ? Du kan lese mye om initiasjon på bloggen min, bla om greys og lyset.

MsHildur90

14.06.2015 kl.14:46

Werner: Skal sjekke ut Carnivale :)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits