Tips til tegnebrett?


Jeg sitter å funderer på å skaffe meg et tegnebrett, men jeg har lite peiling på hvordan jeg burde velge, så kanskje dere kan hjelpe meg? Jeg vil ha et som ikke er så veldig dyrt. Maks 1500 kr. Jeg blir å tegne en god del tegneseriefigurer, og slikt til youtube, men jeg vil gjerne også ha muligheten til å tegne litt mer realistiske tegninger om jeg ønsker dette.


(Bildet lånt fra fotomagasinet). Dette var det råeste tegnebrettet jeg fant, men trenger ikke være et hvor man ser bildet i, kan være et man må koble til pcen.

Har du et tegnebrett du vil anbefale, og hvorfor?

#tegnebrett #tegning #photoshop #kunst #hildur90 #Mshildur902 kommentarer

k

22.06.2015 kl.17:02

hei ville bare gi deg tips om tegnebrett:) har nemlig nettopp kjøpt meg et selv, og er veldig fornøyd!

Wacom intuos pro i medium størrelse:-) jeg bestilte mitt hos komplett.no for ca 1700 kr:3 Angrer ikke et sekund!

k

22.06.2015 kl.17:05

Ops, jeg skrev jeg hadde det i medium str, men det er faktisk i small:-) det er ganske stort vil jeg si, og holder for min bruk:D

https://www.komplett.no/wacom-intuos-pro-s/795928

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits