Hva gjør du i sommer?


Hei!

Jeg koser meg virkelig i sommerferien, og driver å pusse opp hus, holde på i hagen, plukker urter og følger med på alt dyrelivet rundt der jeg nå bor. Om dere vil vite mer om hva jeg gjør i sommer, så følg med på min andre blogg: hildurs.blogg.no. Denne bloggen prøver jeg å holde youtube- og nerderelatert, mens den andre bloggen er litt mer om dyr, natur, hage, oppussing og samfunnet. Jeg har ikke spilt så mye i det siste, men har spilt inn en del ting som blir å komme ut framover.


(Her om dagen hadde vi en hareunge i hagen, som koste seg med noe ugress jeg hadde plukket.)

Egentlig ville jeg bare skrive et innlegg hvor jeg ønsker folk en fin sommer, og om du har lyst kan du legge igjen en liten kommentar om hva du gjør denne sommeren!

Klem fra Hildur!

#sommer #hildur90 #mshildur90Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits