FØRST!


Mer eller mindre på hver video på Youtube og hvert bilde på Instagram, ser man kommentarer som sier "FØRST!". Dette er grunnlag til mye krangling og sinne. Om flere påstår at de var først, så blir det fort dårlig stemning, og ofte blir folk sinte over slike kommentarer generelt. Og på en måte kan jeg forstå hvorfor folk blir sinte. Disse kommentarene tilfører ikke noe til et kommentarfelt, og gir skaperen av videoen eller bildet ingen glede. Eller kanskje gjør det det? Når man får slike kommentarer er det jo fordi noen er glade over å være den første som kommenterer, og det er jo et slags kompliment, selv om jeg skulle ønske de kunne skrive noe annet også i kommentaren, slik at man kanskje har grunn til å svare eller gi den en like. 

Det som skaper dårlig stemning rundt disse kommentarene, er heller ikke kommentarene i seg selv, men måten folk blir når de ser kommentarene. Så mange blir sint, og begynner å kjefte eller klage, og det er DETTE som skaper dårlig stemning! Om en person skriver at den var først, så har det ikke så mye å si, men når folk begynner å kjefte og krangle, det er da man fort blir lei. #youtube #tanker #synspunkt #først #hildur90 #MsHildur902 kommentarer

Kristi Pedersen

16.07.2015 kl.10:02

så fin kanin! håper du får en suuuper dag! <3

MsHildur90

16.07.2015 kl.14:47

Kristi Pedersen: Takk det samme!

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits