Bakdelen ved å ha et liv!


Man får jo rett og slett ikke tid til noen nerdeting! Plutselig skulle jeg flytte, så måtte jeg fikse i huset, ha ferie, dra på slektstreff, fikse mer i huset, og snart begynner jeg i ny jobb! Samtidig må jeg jo selvfølgelig ta meg av dyrene mine, og være med vennene mine. For å ikke snakke om hagearbeidet! Alle nerdetingene har blitt nedprioritert! Noe har selvfølgelig kommet ut, men de faste seriene mine har ikke vært så faste denne sommeren! Og jeg har ærlig talt nesten ikke spilt noe denne sommeren, og det rareste er at jeg ikke egentlig savner det så mye heller! Jeg savner mer det å savne å spille, om det er logisk! Sommeren er jo tiden hvor folk har mye å gjøre, og spesielt jeg ettersom jeg flyttet i mai, så dette er nok noe jeg bare må godta!

Om noen måneder vil jeg tro livet mitt roer seg igjen, da det begynner å bli høst/vinter, og jeg begynner å bli vant med den nye jobben! Det er slitsomt å ha et liv!#gaming #game #youtube #hildur90 #mshildur903 kommentarer

Wolfie Mikachu

24.07.2015 kl.18:26

Hatt det litt travelt med reising og sånt. Planen min var å se over 10 animeserier i sommerferien, men jeg har ærligtalt bare sett en xP plus at jeg rewatcher Durarara!! Dub nå^^" planer går ikke som planlagt alltid

MsHildur90

24.07.2015 kl.18:31

Wolfie Mikachu: Hehe, ja, bruker å være slik! Planer går ikke alltid som man hadde trodd! Jeg hadde også planlagt å begynne å lære meg animasjon i sommer, men døgnet skulle hatt 48 timer for at jeg skulle fått til det! ;)

militaten

25.07.2015 kl.18:21

du vet Hilde, du må ta deg litt tid til det du vil i ny og ne ;) gleder meg til og se litt mere aktivitet fra deg :P

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits