Anbefale videokamera?


Jeg har begynt å spare slik at jeg kan kjøpe meg et videokamera til vinteren, som jeg tenker jeg skal bruke for å lage videoer til youtube og slikt. Jeg trenger derfor et kamera av god kvalitet, både video og lyd. Har noen en anbefaling å komme med så har jeg blitt kjempeglad! Hadde vært gøy å kunne laget noe annet enn bare gaming-videoer!Hildur.

 4 kommentarer

Kenny

05.08.2015 kl.17:48

æ bruke bare ett Canon G7X når æ lage gameplay å sånt :P

MsHildur90

07.08.2015 kl.21:40

Kenny: Er ikke gameplay jeg skal spille inn, men for eksempel når jeg drar på turer hadde det vært kult å kunne filme litt.. Intervjue folk på TG osv :)

Kenny

07.08.2015 kl.21:42

grunnen til at æ nevne d kamera e sia når æ feks lage gameplay så sitt æ i ett mørkt rom :P så den klare å filme bra :P pluss at lyd e bra viktigst av alt, ellers kunne du filma me iPhone :P Lyden e superB :P

.. også tar den gode bilder :P

MsHildur90

07.08.2015 kl.21:45

Kenny: Sant nok :) Tror ikke jeg vil føle meg så veldig proff om jeg hadde gått rundt med en mobil og intervjuet folk akkurat, men takk for tipset :) Skal sjekke ut Canon-kameraet :)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits