En gamer som ikke spiller!


Jeg har nesten ikke spilt siden jeg flyttet i mai. Det er litt rart! Spill har vært en stor del av livet mitt de siste 10 årene, og nå spiller jeg plutselig nesten ikke noe. Det rareste er at jeg har ikke savnet spill så mye. Eller så har jeg ikke hatt tid å savne det!

Jeg har rett og slett ikke hatt tid eller samvittighet til å gjøre det. Jeg har flyttet, fikset hus og hage, fått ny jobb og slike ting. Da har spill blitt nedprioritert litt, og da også Youtube. Jeg har spilt inn videoer, så jeg har spilt noe, men jeg har liksom ikke hatt tid å redigere videoene og legge de ut, så de ligger bare der, uferdige. 

Jeg har ikke sluttet med spill og youtube, men jeg kan vel kanskje si at jeg har en pause, mens jeg ordner en del ting. Den nye jobben er ikke så veldig krevende, men det er fremdeles en ny jobb som jeg vil gjøre best mulig. Så derfor kommer den først! 

Men noe innhold kommer etterhvert. Jeg driver nå å redigerer en Vlogur, som sikkert kommer i dag, også skal jeg prøve å få ut The Wolf Among Us etterhvert, for der har jeg spilt inn ca 6 episoder. Jeg har også noen Hildur Testur liggende, så de kan jeg jo prøve å få slengt ut. De ble spilt inn i mai, men de kan da likevel være litt gøyale å se på, hvem vet. Dette er min nye logo til MsHildur90-kanalen! Søt vel! Laget av Foofi!

#youtube #hildur90 #mshildur902 kommentarer

militaten

19.09.2015 kl.18:19

fy Hilde, du må legge spilling foran alt ;) hehe neida :P du får spille masse i jula ;) men ja jeg skjenner meg igjen ;) jeg har hatt lite tid til spilling men jeg får da spilt ca 1 time om dagen :P

MsHildur90

19.09.2015 kl.18:34

militaten: Kunne spilt denne helga for eksempel.. Men vil/prioriterer heller organisering av huset og jobbing med RageQuit liksom :P

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits