Grease - En skuffelse uten like.
Grease er en av de mest kjente filmene som finnes. Ofte blir den referert til, laget skuespill av, og folk snakker enda om den, 37 år etter at den kom ut.

Jeg ble oppfordret for et par år siden, til å se filmen, for jeg måtte jo forstå at dette var e film jeg "MÅTTE" se. Så jeg så den. Dessverre.

Det eneste positive jeg kunne si var at noen av sangene var ganske bra, de satte seg i hodet ditt liksom. 

 

Karakterene derimot, var flate og uekte.

Handlingen var ulogisk og totalt uinteressant.

Og slutten av filmen var bare idiotisk. 

 

Bare det at Sandy måtte hore seg opp for å få gutten hun ville ha av en eller annen merkelig grunn, var nok til at filmen ble totalt idiotisk for min del.

 

Tror du meg ikke?

Så se filmen.

Har du sett den og enda ikke er enig?

Se den igjen.

 

#film #movie #grease #anmeldelse #synspunkt4 kommentarer

Monika T Aa

16.11.2015 kl.17:03

Man må ha i bakhodet hvilket år filmen er produsert når man ser den....det er en klassiker....de fleste klassikere er ikke gode filmer ut ifra dagens standard, men de har like fullt klassikerstatus-fordi de var veldig spesielle da de kom ut.....jeg har samme opplevelse av The neverending story....jeg så den da jeg var liten og huska den som den fineste filmen ever....så var jeg dum nok til å se den igjen som voksen og satt med tidenes skuffelse....den er shitdårlig....så jeg ser aldri filmer jeg har gode minner fra barndommen på nytt nå....utenom Askepott på julaften da....den er ikke akkurat bra-og de dubba stemmene er skikkelig rare....men det blir ikke jul uten....

Toril Gyldenskau

16.11.2015 kl.17:21

Signerer på kommentaren til Monika. Men, min store favorittfilm fra barndommen er Labyrint, og den er faktisk like bra enda. :D Dvs, et par av sangene er bare helt forferdelige, men det var de den gang også. :p

militaten

16.11.2015 kl.17:51

haha du er morsom Hilde :D men ja jeg er enig ;) for de som ikke ser den samen med mange andre filmer fra samme tids alder så er den elendig ;)

MsHildur90

16.11.2015 kl.18:44

Monika T Aa: Joda, men det finnes mange gamle filmer som også er bra da :)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits