Skyrim-serien min.


Skyrim-serien min kommer til å bli avsluttet om et par måneder eller så, bare så dere vet og kan forberede dere på det.

Dette er fordi jeg vil ha en mindre antall serier på kanalen, slik at jeg lettere kan legge ut oftere videoer fra de ulike seriene!

Jeg ser også at Sims, Hilduriania og Feed The Demon har høyere seertall (Spesielt FTD), og vil derfor fokusere på det dere virker som dere liker best.

Om noen er fan av Skyrim-serien, så beklager jeg dette, men jeg er under et evig tidspress, hvor døgnet liksom ikke har nok timer, og da må kanalen "nedkomprimeres" litt. Håper det i det lange løpet vil gi dere en bedre kanal, da jeg får mer tid til å få ut videoer fra de ulike seriene litt oftere. For akkurat nå er det veldig vanskelig å holde kanalen aktiv, samtidig som jeg jobber, pusser opp hus, fikser opp hage, skriver, tegner, leser og alt annet jeg gjør.

Jeg tenker at Sims 3, Hilduriania og Feed The Demon kommer til å være faste serier på kanalen, og at det kommer litt ekstra slik som Hildur Testur og Vlogur, samt noen miniserier. Om jeg finner noe som kan være en fast serie en stund framover, kan en av de andre faste seriene ta en pause, men jeg håper å unngå dette, da seriene mine har en tendens å ta seg alt for lange pauser, noe som verken jeg eller dere liker. Om noen vil ha litt tilfeldige videoer fra Skyrim innimellom, så kan jeg sikkert gjøre det, men det blir ikke noe fast. Det blir litt sånn som videoene mine fra Next Car Game, som bare kommer ut tilfeldig når jeg føler for det.

#youtube #yt #skyrim #spill #gamer #gaming #games #hildur90 #mshildur90Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits