Hvordan er det å være med i RageQuit?


Som mange har fått med ser, er jeg del av et spillsamfunn, ved navn RageQuit (RQ). Vi er en organisasjon som har som mål å tilby en rekke spillservere, og et koselig samfunn hvor alle er velkomne. Akkurat nå er vi over 40 stykker, i et vidt aldersspekter. Vi er alt fra 14 til 45 år gamle. 

Det koster 50 kr i året å være med i RQ, og det synes jeg at det er verdt. Det er ca to store flasker brus liksom. Når man er medlem får man tilgang til medlemschaten på Skype, medlemsdelen av forumet, man kan være med på spillkvelder, streamer vi setter igang, og innspillingsprosjekter om du ønsker det. Man har også tilgang til framtidige servere, og vil få medlemsskapsbonus på Minecraft-serveren vi jobber med å få opp for tida.

Hvordan er det for meg å være med i RageQuit? Jo. Jeg er nestleder i styret, som medfører at jeg prøver å gjøre en god innsats når det kommer til de ulike arbeidsoppgave vi har. Det er mest bare slike koseoppgaver, som å lage litt konkurranser, blogge osv, men det tar jo litt tid likevel. Når jeg har tid, sjekker jeg medlemschaten og styrechaten, oppdaterer meg på hva som har skjedd. Kanskje har noen skrevet noe morsomt jeg kan kommentere på, eller kanskje diskuterer de et spill jeg er interessert i. Og kanskje lærer jeg til og med noen nytt. Man vet liksom aldri. Ellers så har vi jo et forum og en blogg, så jeg sjekker som oftest der også en gang om dagen, kanskje skriver litt osv. Annenhver uke setter vi igang spillkvelder, og det er jeg medansvarlig for, så en gang i måneden setter jeg igang en spillkveld. Der har vi som oftest avstemning på hva vi skal spille (selv om det av og til bare velges et spill, for å skape variasjon). Det blir alltid lagt til en av dagene i helgen, enten fredag, lørdag eller søndag, og vi varierer litt der, slik at om noen har jobb hver lørdagskveld, kan de få med seg noen spillkvelder om de ønsker. Jeg er også med å jobber med Minecraft-serveren vår, så der bygger jeg litt innimellom, jeg har en westernby som straks er ferdig, også hjelper jeg litt til der ellers. Det er også ganske koselig arbeid. Sitte å snakke skit mens man bygger i Minecraft liksom! Jeg har tatt på meg en del ansvar i RQ, men dette er jo fordi jeg er glad i samfunnet, og vil bidra med det jeg kan, og for det meste er det jo som sagt slike kosejobber man må gjennomføre. Denne desemberen har jeg for eksempel hatt ansvaret for to adventskonkurranser, en som går på forumet, og en som går på bloggen (som egentlig er 4 konkurranser). Og det er jo ganske spennende!

 

Men det aller viktigste RQ tilbyr, i mine øyne, er fellesskapet. Det er et godt samhold i gruppa, og alle godtar hverandre og behandler hverandre fint. Det er nulltoleranse på mobbing og utestenging. Vi er i mange aldersgrupper, og har ulike interesser, men det vi har til felles er at vi liker spill, og det er på et vis nok til at vi går godt overens. Trenger du noen å spille med, er det som oftest noen å finne i RQ, trenger du noen å snakke med er det noen i RQ, og om du trenger en virtuell skulder å gråte på, så er vi også der. Og det er det jeg synes er så flott med RageQuit.

Det er også slik at noen av oss møtes på LAN som finner sted i Norge. Nå blir det neste TG i påska, hvor vi har vår egen rekke. Der blir vi å sitte sammen, finne på ting sammen slik som spilling, kanskje drar vi en dag å spiser pizza sammen, eller kanskje bowling, og har det generelt koselig. For min del har TG vært et av årets høydepunkter de to årene jeg har vært der, så jeg gleder meg kjempemasse til å møte gjengen igjen! Noen har man ikke møtt før, men snakket med over skype/teamspeak osv, mens noen har man møtt før, men selvfølgelig vil møte igjen!

Mange mener at gamere er usosiale, og ikke har venner, men jeg vil faktisk si det er motsatt. Etter at jeg ble en aktiv gamer, har jeg blitt kjent med så mange gode folk, og mange av dem kan jeg nå kalle venner. Om jeg har en dårlig dag, så har jeg noen å snakke med, eller om jeg bare er litt snakkesyk. Om jeg trenger noen å spille med, eller å spille inn med, så har jeg mange å kontakte. Og takket være spillsamfunn, så har jeg fått bedre selvtillit, føler meg bedre med meg selv, og vet at uansett hva som skjer, så har jeg noen. Og det er jo en flott ting! 

#ragequit #ragequitno #rq #spillsamfunn #hildur90 #mshildur90Én kommentar

militaten

06.12.2015 kl.17:38

jeg kunne ikke vært mere enig ;) det er det beste nettverket jeg har vært med i :D anbefaler flere å bli med.

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits