CS:GO er tragisk!


Jepp, du leste rett. Jeg synes CS:GO er tragisk. Men hvorfor Hilde? Hvordan kan du synes at et spill som så mange elsker, er tragisk? Jo det skal jeg fortelle deg. 

Grunnen er nemlig skins.

Du kan nemlig kjøpe bokser, hvor du har en mulighet til å få skins i, noen er vanlige, mens noen er superduper uvanlige. Disse kan selges og byttes mellom spillere, og gjør absolutt ingenting. Det er skins, som gjør om utseende på våpnene, thats it. Og det sykeste er at folk betaler i dyredommer for dette. Har hørt om skins som har blitt solgt for 30 000 kr, og det er sikkert ikke det dyreste. Folk er helt fanatiske etter å ha uvanlige skins i spillet. Sikkert fordi de er ute etter status. "Se på meg, jeg har et skin som kosta meg 30 000 kr, se så kul jeg er". Det har absolutt ingen funksjon.

Eller. Det har en funksjon, hvis man ser for fra den idiotiske statusjakten. Uansett hvordan man snur og vender på det har man brukt 30 000 kr for å bytte utseende i et spill, og det er jo egentlig ikke noe å skryte over i mine øyne. Men det har en funksjon. Det gjør jo spilleren glad, iallefall for en kort stund, til spilleren går lei skinnet, eller finner et nytt han/hun ønsker seg. Men det gir altså litt glede.

Er det verdt det i mine øyne?

Nopp.

Skulle jeg ønske folk heller brukte disse pengene på noe produktivt?

Jepp.

Har det noe å si hva jeg mener?

Nopp.


#cs:go #csgo #spill #game #gaming #gamer #gaming #hildur90 #mshildur9014 kommentarer

militaten

19.12.2015 kl.20:03

hehe ja det er like dumt som å kjøpe seg klær til 50 000kr pr stykk å bare vise det til venner men aldri bruke det :P eller kjøpe vin til flere hunde tusen som ikke kan drikkes ;) det samme som å kjøpe moderne kunstverk som bare er en flekk eller en hau med ringer. det finnes tusenvis av dumme ting å bruke penger på som er langt mere unødvendig ;) det samme med narkotikum og andre stoffer som ødelegger kroppen. alkohol og andre stoffer i den klassen er ikke så rart siden alkohol er et stoff som gir hjernen en pause og som gjør at du er ikke tenker så mye på konsekvenser å derav knytter flere kontakter ;)

MsHildur90

19.12.2015 kl.20:21

militaten: Enig, men samtidig er kunstverk og slikt i tillegg i den virkelig verden, og dermed kanskje har en mer logisk verdi enn et skinn i et pcspill :P

militaten

19.12.2015 kl.20:46

autumn rhythm år 1950. ble solgt for 100 millioner dollar, ikke en gang prøv å si at du heller ville brukt la oss si du hade 10 millioner kr du måtte bruke på enten å gjøre om karakteren du kommer til å se på i 400 timer eller se på et maleri en ape høy på koffein kunne gjort penere :P

Matboksen

19.12.2015 kl.22:00

Jeg skjønte bare ingenting jeg, så jeg stoppa å spille det xD

JarAxe

20.12.2015 kl.11:01

Nåja. Det er da faktisk artister i communityet som bidrar med å lage skins til guns i CS:GO da, så jeg vet nå ikke om det er så teit likevel. Er i prinsippet samme som et dyrt maleri, bare digitalt. Men mitt forhold til begge er det samme. Jeg ville aldri betalt tusenvis av kroner for et maleri, men igjen ville jeg heller ikke betalt tusenvis av kroner for et skin i CS:GO. Men å si at CS:GO er tragisk på grunn av skins er vel ikke helt rettferdig å si. Jeg spiller ikke CS:GO hovedsaklig for skins. Jeg spiller det fordi jeg har spilt Counter-Strike omtrent siden betaen av første versjonen kom ut. Jeg har interesse for CS:GO, spiller det som hobby og følger med på kamper, likt som en fotballnerd har interesse for fotball, spiller fotball som hobby og ser på fotballkamper. Skins er bare en brøkdel av spillet. Selvfølgelig. Det kan være stas for noen, til og med meg i enkelte tilfeller. Men det er nok gameplayet og kampene som er viktigst for meg. Dette tror jeg også gjelder for de aller fleste andre CS:GO-nerder.

Daniel

20.12.2015 kl.12:31

Har en venn som spiller CS:GO en del, han er også hekta på skins. jeg bruker å spørre hvor mange damer han drar med skinsa, så pleier han å roe seg! ;)

AndyLonn

20.12.2015 kl.23:51

Men Hildur: Spillet handler ikke om skinsa? Det er ikke en stor del av spilleropplevelsen i det hele tatt. Mange jeg kjenner spiller CS:GO men få av disse bryr seg om skinsa. de bryr seg om at det er et fantastisk skytespill.

jediwhale

21.12.2015 kl.11:40

Hei MsHildur! Interessant innlegg. Jeg tok meg tiden til å skrive et svar på dette innlegget. Det ligger på spmg.no, eller inne på bloggen min.

MsHildur90

24.12.2015 kl.12:47

JarAxe: Var kanskje litt for å provosere jeg valgte den overskiften, og jeg ser jo at det funket :P Jeg synes ærlig talt veldig lite om spill som gjør slik at spillere kan bruke sinnsyke summer på noe som er null verdt. Vil si et maleri i det virkelig liv er mer verdt enn en malt pistol i et spill, ettersom den er en del av det virkelige livet, men det kan jo være feil ;)

MsHildur90

24.12.2015 kl.12:47

Daniel: Haha :P

MsHildur90

24.12.2015 kl.12:47

AndyLonn: Jeg vet det ;)

MsHildur90

24.12.2015 kl.12:52

jediwhale: Lest og svart ;)

Sebastian

27.12.2015 kl.21:49

Det er jo folk som tjener penger på skins i cs, via betting og gambelig. 30k er ganske lite penger om man ser det i forhold til hvor mye store gamblere bruker på gambligsider er ting står oppført som penger og ikke skins. Det er stort sett gamblere og bettere (og youtubere/streamere/proffer) som har veldig dyre skins. Dessuten kan du spille cs uten å eie et eneste skin og dermed ikke bruke en eneste krone mer enn spillet koster. Det er heller ikke valve som bestemmer prisen på skins det er jo etterspørselen. Så du synes ikke cs er teit...

Forstår jo hva du mener men det måten du skriver på virker som du ikke har peilig på hva spillet hendler om :PpppppPPpPpPPPp

MsHildur90

28.12.2015 kl.23:55

Sebastian: Det er helt enig, og det var også meningen ;)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits