Hva har jeg spilt i jula?


Jeg har ikke spilt mye i jula, må jeg innrømme. Jeg har hjulpet til litt med mat og husstell, og vært sosial med familien. Jeg har spist mye god mat, og alt for mye godteri. Jeg har også prøvd å skrevet litt, men det er vanskelig å konsentrere seg i et hus fullt av folk. 

Det jeg har spilt i jula er blant annet Skyrim, ettersom jeg er hektet, og har lyst å fullføre spillet. Jeg har ikke spilt det så mye, da det ikke er helt barnevennlig, og jeg ofte har hatt tantebarn sammen med meg i jula. 


Jeg fant en kanin under havet i Skyrim. Litt rart å se en kanin springe på havets bunn!

Jeg har spilt litt BattleBlock Theater, ettersom tantebarnet er hektet på det spillet, og derfor har lyst å spille det, og da må jeg hjelpe til litt. Hun er 6 år, så det er greit å hjelpe til litt da. Det er også veldig koselig å spille litt sammen!

Jeg hadde en plan om å spille masse Sims 3 i jula, men det har jeg enda til gode å gjøre. Det er rett og slett vanskelig å være en "flink" spillnerd, når man er med familien sin. 


Rasmus og en av hans tusen hester!

Det kommer til å bli mer spilling på meg etter nyttår, og det gleder jeg meg faktisk til!

Hva har du lest i jula?Én kommentar

Iselin Renée

27.12.2015 kl.16:33

Jeg har spilt litt hacknet i jula, kjempe gøy og ganske vanskelig :)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits